'EMEL SAYIN'I BİZ KAÇIRDIK!'

Ari BARUTOĞLU yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2021, Pazartesi

Arzu Film’in Şampiyonlar Ligi Kıvamındaki Kadrosunun En Güzel Filmlerinden Biridir Mavi Boncuk

Dayak yedikleri gazinonun kalantor patronundan intikam almak isteyen tayfa, gazinonun assolisti Emel Sayın’ı kaçırıp, bir fidye mektubu yazarlar.

Beşiktaş’ın Son Dönemki Durumu Malum

Hoş bu satırların yazarı kardeşinize göre, Ağustos sonundan beri durumun bu olacağı belliydi, söylemekten, çözüm önerileri sunmaktan bir hal oldum lakin sakalımızın boyu sözümüzün geçmesine yetmedi. Şimdi pek kıymetli Sergen Yalçın’ımız çıkmış ben anlamıyorum bu iş niye böyle oldu diyor, Hababam Sınıfı filminde, deney yaparken potasyumun miktarını tutturamayıp, Laboratuvarı havaya uçuran kimya hocası hesabı…

Geçen sene Başakşehir maçıyla yakaladığın ve her uyguladığında tadından yenmeyen 4-2-3-1 dizilişini ve bundan mütevellit yan yana oynadığında orta sahayı geçilmez kılan Atiba-Josef paktını her fırsatta sen bozmadın hocam, ben bozdum!

Şampiyon olurken bile bu sistemi her bozduğunda puanı sen kaybetmedin (10 maçta 9 kez puan kaybı), ben kaybettim!

Rıdvan Yılmaz gibi bu ülkenin üzerinde bir solbeki her fırsatta sen yedek bırakmadın, ben bıraktım.

Sistemin çalışmadıkça hesabı oyunculara sen kesmedin, ben kestim.

Cuma günü ilk kez oynatıp, verim aldığın Can Bozdoğan’ı da şimdiye kadar ben oynattırmadım.

Geçen yılın başında yine şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştığın haftalarda, takım gelene geçene yenilirken, Rosier, Abou, Ghezzal için bunları tanımıyorum, gidin alanlara sorun dediydin ya; senin günahın yok onu da ben dedim. Ha unutmadan; Welinton’la vazgeçilmez sol bekin N’sakala’yı da ben aldırıp, sana zorla oynattırdım!

Elinde box to box oynayacak (bir ceza sahasından diğer ceza sahasına kadar hem hücum hem savunma yapabilecek oyuncu) adamın olmamasına rağmen 4-1-4-1 dizilişinde ben ısrar ettim. Orta sahayı Josef-Pjanic-Alex’ten kurup, geçen yılki taş orta sahayı ben Vernel'ledim.

Bu iş çözümsüz, ne yapsam olmuyor diyorsun ya; bir şey yapmıyorsun ki!

Aynı sistemi, farklı oyuncularla deneyip duruyorsun. En ufak bir çaban bile yok. Çünkü sistem ve sayılarla aran iyi değil, işin bu yönüne inanmıyorsun; laf aramızda bilmiyorsun da… İyi ve doğru oyunun, futbolcu maharetinde olduğunu düşünüp, taktiklerini de hep bireysel bazda kullanıyorsun. O inanmadığın diziliş sayıları başını yiyecek…

Elinde tarihin en iyi kadrolarından biri var, acizler topluluğuna dönmüş, sen ise bütün günahlardan azlediyorsun kendini.

Ne diyeyim Allah melekelerine zeval vermesin, sen her şeyin en iyisini bilmeye devam et.

Tüm doğrular senin, yanlışları ise biz yaptık.

Topçular, seni eleştirme cesareti olan birkaç yorumcu, sana rüyanda göremeyeceğin kontratı ve kadroyu veren idareciler… Tüm yanlışları biz yaptık.

Hatta Emel Sayın’ı bile biz kaçırdık!

Kupa’da da Altay’a elen, fidye mektubunu adrese Zeki Alasya ile gönderirim.

Hayretle…

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki