Emirhan İlkhan'ın Keşif Öyküsü!

İlk olarak Süper Kupa finalinde sahne alan ve dikkatleri çeken 17 yaşındaki genç oyuncu, Çaykur Rizespor maçında da şahane bir gol atarak, Beşiktaş formasıyla ilk sevincini yaşamıştı. Emirhan, son olarak Gaziantep FK maçında da ilk 11'de oyuna başladı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2022, Pazartesi

Ufuk Pak Anlattı

Siyah Beyazlı camianın gelecek adına büyük beklenti içine girdiği Emirhan İlkhan'ın nasıl keşfedildiğini Beşiktaş Akademi hocalarından Ufuk Pak, siyah beyazlıların eski yöneticisi Sinan Vardar'a anlattı. Kendisi de bir altyapı sevdalası olan Vardar da bilgileri Fotomaç gazetesindeki köşesinden kamuoyu ile paylaştı.

2 Yaş Büyük Grubuyla Çalıştırıldı

İşte Ufuk Pak'ın ağzından Emirhan İlkhan'ın keşif öyküsü: "Emirhan İlkhan, Beşiktaş Futbol Okulları'nın başında bulunduğum süreçte, özkaynağımıza kazandırdığımız sayısız oyunculardan birisi. Beşiktaş Yenibosna Futbol Okulu sorumluları Türker ve Sezer Hocalar, bu çocuğu çok küçük yaşta bana gösterip altyapımız için tavsiye etti. Gerçekten çok yetenekliydi ve tam bir Beşiktaş sevdalısıydı. Hemen grup hocaları onu 2 yaş büyük gruba aldılar. Emirhan ve onlarca oyuncu özel düzenlediğimiz eğitim programlarına tabii oldular."

34 Maçta 15 Gol Atıp 5 Asist Yaptı

Siyah Beyazlı takımla toplam 3 maçta 191 dakika forma giyen Emirhan İlkhan, 1 gol kaydetti. Asıl mevkii 8 numara olan oyuncu, kanatlarda da görev alabiliyor. 2019'da Beşiktaş altyapısına dahil olan Emirhan İlkhan, U19 takımındaki performansıyla dikkat çekmeye başladı. Oyuncu 34 maçta 15 gol atıp 4 de asiste imza koydu. Emirhan İlkhan, milli takımın alt yaş gruplarında da bugüne kadar 7 kez ay yıldızlı formayı giydi.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki