Erdal Torunoğulları ''Pepeye Karşıydım!''

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2018, Salı

Babel büyük bir oyuncu ama sezon sonu gidecek gibi görünüyor.

Babel'in Sözleşmesi bitiyor zaten, oyuncu istersen  ve kulüple anlaşırsa devam eder. Ama paylaşımından ötürü devam etmesi doğru olmaz. Babel'in gitmesi gerekiyor, zaten Beşiktaş'a fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

"Tolgay Keşke Beşiktaş'ta Kalsa..."

Tolgay Arslan'ı anlamak gerekiyor, onun Beşiktaş'a faydalı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ta mutluydu ve sözleşmesini uzattılar. Hem sözleşme uzatıp hem kadro dışı bıraktılar. Tolgay'ı kazanmakta fayda var. Tolgay oynamak istiyor. Gideceği takımın Beşiktaş ile anlaşması gerekiyor. Keşke Beşiktaş'ta kalsa.

Pepe, Beşiktaş'ta hizmet verdi. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bu konuda pek bilgim yok. Alınırken ben ona karşıydım. Tavrım netti. Toplam maliyeti 13 milyon Euro gibiydi.

"Genç Oyuncular Transfer Edilmeli"

Yaya Toure gibi oyunculara Beşiktaş'ın yönelmemesi gerekiyor. Daha genç oyuncuların transfer edilmesi gerekiyor.

Hakem Konusu...

Yabancı hakem gelse biz onu da bozarız. VAR sistemini otutturmamız gerekiyor. VAR'ın bir işe yaraması gerekiyor.

Robben ile Görüşmüşler...

Robben büyük bir oyuncu. Dünya starıdır. Yaşı 32'yi geçince defteri kapatmak gerekiyor. Birçok transfer bitme aşamasına gelir ama Beşiktaş'ın bütçesi önemli. Biz Robben ile görüştük ama olmadı. O zaten çok büyük paralar alıyordu kulüp değiştirmesi için bir sebep yoktu.

Şampiyonluk Yarışı Hakkında...

Çok çetin bir şampiyonluk olacağı belli. Ama daha çok su akar. Beşiktaş, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yarışında sonuna kadar gider. Taraftarlar rahat olsun, güzel günler gelecek.

Quaresma'nın ödemelerinin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama o taraftarın onu sevdiği kadar kulübü seviyor. Yürekten bir Beşiktaşlı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki