Fabri ''Bizim Takımda Messi Yada Ronaldo Yok!''

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Bayern Münih maçından önce açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Şubat 2018, Cumartesi

Temsilcimizin Bayern Münih ile oynayacağı karşılaşma öncesi konuşan Fabri: "Bizim takımımızda Messi ya da Cristiano yok. Hepimiz aynıyız." derken, UEFA'nın sitesi de Fabri'den Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan iyi kaleciler arasında gösterdi.

Fabri'nin Beşiktaş'a transfer olduktan sonra kendine yeni bir yuva bulduğu belirtilirken, İspanyol kalecinin de aynı Beşiktaş gibi ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde son 16 maçı oynayacağı bilgisine de yer verildi.

Fabri'nin İspanya'da geçirdiği yılların ardından Beşiktaş'ta kendine geldiği ve takımın son iki yılda kazandığı şampiyonluklarda büyük rol oynadığı belirtilirken, başarılı kalecinin Beşiktaş formasıyla çıktığı 70 maçta 21 kez kalesini gole kapattığı bilgisi de verildi.

Konuyla ilgili konuşan Fabri, gösterdiği performansdan dolayı memnun olduğunu söylerken: "Tek hedefim bir gün İspanya milli takımına yükselmek." dedi. UEFA, ayrıca Rıdvan Dilmen'in de Fabri ile ilgili yaptığı: "Bazı kaleciler ortalama oyunculardır, bazıları da Fabri gibi yeteneklidir." yorumuna da yer verdi.

Başarılı file bekçisinin Dinamo Kiev maçında ağlamasını da hatırlatan UEFA, İspanyol kalecinin hayli hırslı bir isim olduğunu da belirtti. Fabri de konuyla ilgili: "Kulübün DNA'sını seviyorum. Burada muhteşem bir ortam var. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok. Bizi birbirimizden ayıran hiçbir şey yok. Dışarıdan bakan biri fark bulamaz. Takımımızda Messi ya da Cristiano gibi yıldızlar yok, birlikte gelişiyoruz." dedi.

Fabri ayrıca Türkçesi'ni de geliştirmek zorunda olduğunu belirterek: "Bazen Türkçe konuşmak isterken birkaç kelimeden sonra tıkanıyorum. Sanırım bu konuda da kendimi geliştirmeliyim." diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki