Fark 51 Sayı Teyze Oğlu !

Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup A Grubu 4. maçında Sparta&K Moscow Region ile karşılaştı. Sparta&K Moscow Region karşılaşmayı 109-58 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2015, Perşembe

Vidnoje Sports Center’da oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Cappie Pondexter, Şaziye İvegin Üner, Ayşe Cora, Nadezhda Grishaeva, Luca Ivankovic ilk 5'iyle başladı.
 
Maça tempolu giren taraf Sparta&K Moscow Region oldu ve ilk çeyreğin başında Maria Vadeeva ile arka arkaya isabetler buldu.  Karşılaşmadaki ilk sayılarımız Nadezhda Grishaeva’dan geldi. İlk çeyrek itibariyle Sparta&K Moscow Region’u durdurmakta zorlandık. Rakibimiz hücumda ritim buldu. Ekibimiz boyalı alanı savunamadı ve Sparta&K Moscow Region’un yakın mesafe atışlarıyla fark yarattı. Rakibimiz ilk çeyreği 26-18 önde tamamladı.
 
Sparta&K Moscow Region 2. çeyreğe de yüksek bir tempoyla girdi. Rakibimiz hücumda hız kesmedi var çeyreğin başında Maria Vadeeva ile etkili olmaya devam etti. Bu çeyrekteki ilk sayılarımız Şaziye İvegin Üner’in 3 sayılık isabeti sonrasında geldi. Siyah-beyazlılarımız bu çeyrekte Ayşe Cora-Şaziye İvegin Üner ikilisiyle oyunu yönlendirmeyi denedi. Sparta&K Moscow Region’un temposuna cevap veremedik ve rakibimiz aradaki sayı farkını giderek açtı. Rakibimiz soyunma odasına farklı bir şekilde 57-32 üstünlükle gitti.
 
Sparta&K Moscow 2. yarıya da ritimli ve özgüvenli başladı. Siyah-beyazlılarımızın hücumdaki tıkanıklığı bu çeyrekte de devam etti. 3. çeyrekteki ilk sayılarımız Luca Ivankovic’ten geldi. Rakibimiz çeyreğin ortalarına gelinirken oyunu rolantiye aldı. Siyah-beyazlılarımız rakibine hiçbir şekilde cevap veremedi ve oyundan iyice düştü. Sparta&K Moscow, Julia Gladkova ve Maria Vadeeva’nın skorer oyunuyla aradaki sayı farkını daha da açtı. Rakibimiz 3. çeyreği 87-40 üstünlükle tamamladı.
 
4. çeyrekteki ilk sayılarımız Cappie Pondexter’ın asisti sonrasında Luca Ivankovic’ten geldi. Final periyodunda da değişen bir şey olmadı. Oyunun tek hakimi Sparta&K Moscow takımıydı. Maçın son bölümünde karşılıklı isabetler geldi. Rakibimiz mücadeleyi 109-58 kazandı.
 
Ekibimizde; Cappie Pondexter 13 sayı, 6 asistle, Luca Ivankovic 12 sayı, 5 ribaundla, Nadezhda Grishaeva 10 sayı, 4 ribaundla oynadı. 

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki