Fernandes Beşiktaş'ı Unutamıyor!

Lokomotiv Moskova'da liderlik rolünü üstlenen ve performansı ile yıldızlaşan Manuel Fernandes, Beşiktaş'ta daha iyi olduğunu söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:21 Kasım 2017, Salı

Lokomotiv Moskova'da bu sezon beklentilerin bir hayli üzerinde bir performans gösteren ve dikkatleri çeken Manuel Fernandes, Beşiktaş'ta geçirdiği 2. sezonun daha iyi olduğunu düşündüğünü belirtti.

Tecrübeli oyuncu, 10 gol attığını vurgularken; "Rusya'da kariyerimin en iyi dönemlerinden birini geçiriyorum, ancak en iyisi diyemem. Bu sezon Moskova'da 9, milli takımda 1 olmak üzere 10 golüm var. Ancak sanırım Beşiktaş'taki 2. sezonumda daha iyiydim" ifadelerini kullandı.

Fernandes, Beşiktaş'taki 2. sezonu olan 2011-12 sezonunda 43 maçta 7 gol ve 16 asistlik bir performans sergilemişti. Yıldız oyuncu, bu sezon ise 23 maçta 9 gol ve 5 asistlik rakamlara ulaştı.

"RUSYA'DA ZAYIF TAKIMLARA YENİLİYORUZ"

Rusya'da şampiyonluğun ciddi adaylarından biri olduklarını söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, "Şampiyonluk adaylarından biriyiz. Ligin en ciddi adaylarına karşı oynadık ve iyi sonuçlar aldık, ancak ligin dibindeki takımlara karşı mağlubiyetlerimiz oldu. Bu beni şaşırtıyor" diye konuştu.

Lokomotiv Moskova, 17 haftası tamamlanan Rusya Ligi'nde 36 puanla, 2. sıradaki Zenit'in 3 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki