Fikret Orman 30 Yıllık Avukatını Erman Toroğlu Yüzünden mi Kovdu?

Spor yazarı Erman TOROĞLU 11 Haziran tarihli yazısında geçtiğimiz günlerde Duyduk mu & Medya Kartalı'nın gündeme taşıdığı 'Fikret Orman'ın 30 yıllık Avukatını kovmasını olayını gündemine aldı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Haziran 2017, Pazartesi

İşte yazının ilgili bölümü;

Bekleyin daha nelere şahit olacaksınız!

"Ben Euroleague'e karşıyım, hırsızlık organizasyonu. İspanyol şirket kurmuş, kulüplere yüzde vermiş. Büyük sponsorlar var. Fazla para vereni alıyorlar. O kadar para harcayacağım, para İspanyol şirketin cebine girecek. Maçları yöneten de şirketin para verdiği hakem. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu değerlidir ama kulüp olarak zarar ediyorsunuz, buna karşıyım."

Bu cümleler Fikret Orman'a ait ama bu Eurolegaue'in başında da THY ismi var, yani milli havayolumuz bunun sponsoru ve Barcelona'dan Messi, ABD'den Kobe Bryant, reklamlarında oynuyorlar.
Yani THY bir dünya markası…

Sen F.Bahçe'ye sallayacağım diye 220 ülkede gösterilen bir finali cümlelerinle murdar ediyorsun. Daha da kötüsü THY'nin ismini de aynı kategoriye sokuyorsun.

Söylediğini kulağın duymuyor. Sonra da THY Genel Müdürü'ne mektup yazıp günah çıkarmaya çalışıyorsun.

Yetmiyor, "Bu Erman Toroğlu'nu mahkemeye verin" diyorsun avukatına. O da tokat gibi cevap veriyor, "Erman Toroğlu senin cümlelerini kullanarak konuştu, dava açarsak savcı reddeder" diyor. Orman sinirleniyor ve 30 yıllık arkadaşı, avukatının işine son veriyor. Sonra da avukat bir açıklama yapıyor. Yenilir yutulur gibi değil:

"Bu nasıl bir ülke, bunlar nasıl kulüp başkanları?" Yıllar önce "Ahmet Dursun, Seba gitsin" diyenler şimdi ektiklerini biçiyorlar. Bekleyin bakın, daha nelere şahit olacaksınız.

Not: Duyumlarıma göre Fikret Orman'ın Turkish Airlines Euroleague hakkında yaptığı açıklamadan sonra THY, Beşiktaş armalarıyla süslenmiş Anadolu Jet'teki uçağı hangara çekiyor. Uçak hâlâ hangarda duruyor mu, hangardan çıktı mı, veya uçuyor mu? Merak ediyorum!.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki