Fikret Orman '5-6 Oyuncu Gidecek 2-3 Oyuncu Gelecek!'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV'de katıldığı televizyon programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Aralık 2018, Salı

Orman'ın Açıklamaları Şöyle:

"Geçen sezon ilk yarı çok puan kaybettik. Galatasaray'ı yensek şampiyon olabilecekken, yenildik ve dördüncü olduk. Bunu beklemiyorduk. Döviz yükselince kadromuz şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi için kuruluydu. Bu, sıkıntı oluşturdu.Yeni dönemde Ljajic, Güven, Dorukhan gibi oynamak isteyen, genç oyunculara yöneldik. Biz ağzı konuşan değil de, ayakları konuşan, sahada Beşiktaş ruhunu ortaya koyan oyuncular bekliyoruz. Oradan bireysel hesaplara, bireysel kariyerlere gitmek isteyen oyuncular olunca, takım bütünlüğünden uzaklaşıyorsunuz. Futbolun içinde ilk defa böyle olmuş değil, "Allah Allah" bir durumda değiliz. Trabzon maçını kazanmış ve Kasımpaşa maçını da kazanmış olsak, şu anda liderle 4 puan farkımız vardı.

"Şenol Hoca ile İlişkimiz İyi..."

Şenol Güneş'le ilişkilerimiz gayet iyi. Geçen gün bir alışveriş merkezinde birlikte yemek yedik. Ben Beşiktaş başkanıyım, bir gün bitecek. Şenol Güneş, Beşiktaş'ın hocası bir gün bitecek.

"Sezon sonuna kadar Şenol Güneş ile devam edilecek mi?"

"Bunu sormadan önce benim başkanlık dönemime bakmak lazım. 3.5 yıl Şenol Hoca ile, 2 yıl Bilic ile, yarım devre de Samet Hoca ile çalıştım. Bizim yönetim tarzımız bir olaya göre pozisyon almak değildir. Güneş hocamızla sezon sonuna kadar sözleşmemiz var...  Sözleşmeyi 2019'a uzatmamız sebebi şuydu: Benim sürem de 2019 sonuna kadar. Benden sonra gelecek kişiler bana göre strateji yapmasın diye belirledim."

"Yeniden başkan seçilirseniz Şenol Güneş'le çalışmak ister misiniz?"

"Futbolda bazen şununla çalışmayacağım dersiniz, çalışmak zorunda kalırsınız. Sezon sonu geldiğinde biz ne durumdayız, hoca ne durumda, o günün şartlarına bakmak lazım. Şu anda bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum."

Burak Yılmaz ve Arda Turan Açıklaması

"Burak Yılmaz, Beşiktaşlı ve bunu futbol hayatının başından beri hep söyledi. Bizden giderken de takasla gitmiş bir oyuncu. Beşiktaşlılığını ifade etmesini çok seviyorum ve bunu söylüyorum. Her söylediğimde haber oluyor. Arda Turan'ı da çok seviyorum söylüyorum. Abdullah Avcı ile rekabet içindeyiz ama çok sevdiğim bir futbol adamı. Her methettiğimi Beşiktaş'a mı alacağım?"

"Cenk Tosun Gelebilir..."

"Cenk Tosun gelebilir mi? Burası Cenk'in yuvası. Bu kapı ona sonuna kadar açık. O da biliyor ama bence Premier Lig'de Cenk'in yapacağı daha çok iş var. Öğrenmesi gerekenler var. Burada maçtan çıkınca kızıyordu, şimdi orada 70. dakikada giriyor oyuna ama mermi gibi koşuyor."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki