FİKRET ORMAN AHMET NUR ÇEBİ'Yİ BOMBALADI!

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2020, Perşembe

Orman, Siyah-Beyazlı kulübü bırakma sebebi olarak, "Benim bırakma sebebim ekonomik durum değil. Bırakmanın asıl nedeni 'Paralar nerede?' mevzusu." dedi.

Başkan seçildikten sonra Ahmet Nur Çebi'yi aradım ama açmadı, sempatik bir mesaj attım, cevap vermedi. Bu dakikadan sonra bir araya gelmem.

BIRAKMAMIN NEDENİ...

Beşiktaş'a geldiğimde stat yok, ortada takım yok, sponsorluklar yoktu. Gelirler temlikteydi. Gelirlerin temlikte olması yeni bir şey gibi aktarılıyor. Zaten bütün her şey temlik edilerek devam edildi. Benim bırakma sebebim de ekonomik durum değil. Bırakmanın asıl nedeni 'Paralar nerede?' mevzusu."

‘Zarar Ettiriyoruz Deseydi!’

Oyuncu satmadan transfer yapamadıklarını belirten Orman, “Ahmet Bey diyor ki, ‘10 Milyon TL kâr eden bir kulüp 307 Milyon zarar yaşadı.’ 2012’de anonim şirketimizde Ahmet Nur Çebi yer almak istemedi. Vergi borçlarında şahsi sorumluluk isteniyor. Ben her 3 ayda lisans alırken, Vergi Dairesi’nde kefalet imzası attım. Atmasam imza alamaz. Toplantılara da Ahmet Nur Çebi gidiyordu. O dönemde de zarar açıklanıyordu. O zaman da çıkıp, ‘Biz kulübe zarar ettiriyoruz, Beşiktaş’a zarar veriyoruz’ deseydi ya” diye konuştu.

Mahkemeye Gitsinler

"Ahmet bey diyor ki, ‘10 Milyon TL kâr eden bir kulüp 307 Milyon zarar yaşadı.’ O dönemde finansmanı yönetiyordu, şimdi hiçbir şeyi bilmediğini söylüyor. Evraklarda sorun görüyorlarsa mahkemeye gitsinler”

‘Avcı’ya Destek Olunmalı’

“Beşiktaş’ta başkan olduğum andan şimdiye kadar her şey temlik yoluyla yapıldı. Evraklarda sorun görüyorlarsa mahkemeye gitsinler. O dönemde finansmanı yönetiyordu, şimdi hiçbir şeyi bilmediğini söylüyor. Derdim Ahmet Nur Çebi’ye vurmak değil, doğruları söylemek için buradayım.” diyen Orman, şöyle devam etti: Beşiktaş Türkiye Kupası’nı önemsemez, esas hedefi şampiyonluktur. Gökhan Gönül’ün açıklaması hoşuma gitti. Her şeyden evvel başkan ve yönetim de bu organizasyonu iyi yönetmeye gayret etmeli. Abdullah Avcı’ya destek olunmalı.”

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne kadar zaten hep zarar açıklıyordu. İlk kez Şampiyonlar Ligi'nde kar açıkladık. Ahmet Nur Çebi de vardı. Bütün evraklar kulüpte. Mahkemeye gitsinler o zaman. Ahmet Nur Çebi, 2012'de vergi ve SSK borçlarından sorumlu olmamak için A.Ş'de yönetim kurulu başkanı olmak istemedi. Lisans için ben kefalet imzası attım. Beşiktaş o dönemde de zarar açıklıyordu. O zaman da kendimizi ibra etmiyoruz deselerdi. Ahmet Nur Çebi, ayrılmadan önce Beşiktaş'a verdiği 2 Milyon doları benden habersiz şekilde dernekten çekmiş.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki