Fikret Orman Hesabını Verip Öyle Gidecek!

Beşiktaş, Kongre ve Divan Kurulu üyesi Hasan Bozkurter, Siyah Beyazlı kulüpteki seçim süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı....
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2019, Perşembe

Beşiktaş Hamasetle Kurtarılamaz

Beşiktaş'ta ekonomik yapının düzelmesi gerektiğini ifade eden Hasan Bozkurter, "Bu işler ekonomik yapıya dayalı. Beşiktaş'ı bu ekonomik yapıdan düzlüğe nasıl çıkaracaklar? Bunu yapacaklarını söylüyor. Hamasetle Beşiktaş'ı kimse kurtaramaz. Neyse o olacak!

Bütün Adaylar Değerli İnsanlar

Beşiktaş'ta geçen dönem değerler kaybedildi. Bizim hiçbir başkanımız, Fikret Orman gibi hitap etmedi. Pusucu gibi şeyler denildi... Bir iddianız varsa isim vereceksiniz. Beşiktaş'ta herkes istifaya davet edildi ama kimseye 'Paralar nerede' diye sorulmadı. Başkanla taraftar arasındaki hitap bu şekle geldi. Beşiktaş'ın özgür bir kulüp olması için ekonomik olarak güçlü olması lazım. Biz ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Beşiktaşlılar her şeye layık ama bunları yaparken de Beşiktaş'ta gerçekleri konuşmak lazım. Kaynağı tükenmiş bir kulübün kaynağını kim yaratırsa ona rey vereceğiz. Hayırlısı olan başkanı seçmeye çalışacağız. Seçilen başkana da her türlü desteği de vereceğiz. Kim gelirse gelsin, Fikret Orman'ın döneminden daha kötü olmaz." dedi.

Hasan Bozkurter'in Diğer Açıklamaları:

Adayların içinden ekonomik yapısı güçlü olan arkadaşlar bu borç işini çözerler aksi halde çözülmez. Ekonomik yapısı güçlü olan arkadaşlarımız bunu aşar. Yayıncı kuruluşa 30 yıllık temlik koyulmuş! Bunun hesabı sorulmadan kimse gidemez! Fikret Orman gider. Bundan evvel abisi Serdar Bilgili de 'Ben bir yere gitmiyorum' demişti. Adama sorarlar, 'Sayın başkan neden 4 ay önce aday oldun o zaman' diye. Senin yanındaki yöneticiler, 'Baş aşağı gidiyoruz' demedi mi? Biz Beşiktaş'taki o anlayışı ibra etmedik! Kimse Beşiktaş'ı mahkemeye vermiyor. Edenler ellerini vicdanına koysunlar. Divan Kurulu üyesi olarak Beşiktaş'ın hakkın korumak istedik. Bizim dediğimiz oldu. Keşke biz yanılsaydık. Kim kazanırsa kazansın, şeffat ve hesap veren bir başkan olsun. Birileri hesap sorduğu zaman, 'Paraları eve götürdük' demeyecek.

"Bu İşin Muhattabı Kim?"

Deniz Atalay'a söylüyorum. Sen 7 yıldır hangi kulüpte yöneticilik yapıyorsun? Herkes olayın içinde ama kimsenin bir şeyden haberi yok. Ahmet Bey (Nur Çebi), 'Ben transfer komitesinde yoktum' diyor. Daha ne desin. Deniz Atalay başkasını suçlamasın. Kendisi de o yönetimin içinde. Sayın Atalay, ben şimdi sana soruyorum: Nerede bu paralar? Soran da cevap veren de üyeler. İşin muhattabı kim. Deniz Atalay'ın Adalı'nın listesinde olduğunu duydum. Kalk anlat kardeşim.

"Hesabını Verip Öyle Gideceksin"

Beşiktaş'ın bir kuruşunu yemedik, yedirmedik. Kimseye bunun hesabını sormadan da göndermeyiz. Beşiktaş'ın hakkını koruruz. Beşiktaş Koleji'ni Erdal Acar yaptı. Beşiktaş kulübüne verildi kolej. 70 bin TL'ye verdik. 795 bin TL Bahçeşehir'e verip 5 kuruş para vermiyorlar belediyeye! Deniz Atalay sen Asbaşkansın. Bunun hesabını versene! Beşiktaş'ta bir dönem yaşandı. Bu dönemin sonu bitmez. Beşiktaşlıların vicdanında yaradır. Sayın Fikret Orman bunun hesabını verip öyle gideceksin.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki