Fikret Orman Kendisini Beşiktaş'ın Tanrısı Zannediyor!

Oktay Derelioğlu'dan, Fikret Orman'a zehir zemberek sözler...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ağustos 2018, Cuma

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Oktay Derelioğlu'na suç duyurusu bulundu.

Oktay Derelioğlu yaşanan gelişmenin ardından flaş açıklamalarda bulundu. Radyospora konuşan Oktay Derelioğlu,  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında zehir zemberek sözler söyledi: Fikret Orman, şu anda kendisini Beşiktaş'ın Tanrısı zannediyor!

Oktay Derelioğlu'ndan Flaş Sözler  

'Fikret Orman'ın benimle ve Nihat'la kişisel problemi var'

Fikret Orman'dan hiçbir zaman bir iş talebinin olmadığını belirten Oktay Derelioğlu, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimine nasıl bir enkaz bırakmışsa aynı şeyler şu anda Beşiktaş için de geçerli olacak. Fikret Orman, şu anda kendisini Beşiktaş'ın Tanrısı zannediyor. Ben, hiçbir zaman Fikret Orman'dan iş talebinde bulunmadım. Fikret Orman'ın benimle ve Nihat Kahveci'yle kişisel problemi var. Orman, bizi taraftar önünde irtibarsızlaştırmayı çalışıyor. Fakat bunu başaramayacak. Bizim ne olduğumuzu herkes net bir şekilde biliyor" dedi.

'Binlerce kez suç duyurusunda bulunsunlar'

Güçlü bir Beşiktaş için eleştirilerde bulunduğunu söyleyen Derelioğlu, "Ben hayatım boyunca doğrunun yanında oldum. Ben, Beşiktaş'a mal olmuş bir insanım. Ne Fikret Orman'dan ne de yandaşlarından korkuyorum. Ben, güçlü bir Beşiktaş için bu eleştirileri yapıyorum. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunuyorlarsa binlerce kez bulunsunlar. Doğruları konuştuğum için unutulmaz bir futbolcuya bunu yapıyorlarsa taktir Yüce Türk milletinindir. Hiç kimseden menfaat beklemiyorum. Fikret Orman, " Burası Darülaceze kulübü değil" dedi. Buna tepki gösterdim. Ben kimseden şahsım adına bir şey talep etmedim. Bu ifade çok yanlıştı" ifadelerini kullandı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki