Fikret Orman "Ronaldo Beşiktaş'a Gelmek İstiyor!"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ronaldo'yu transfer etmek istediğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2018, Cuma

Fikret Orman, Ronaldo'nun da Beşiktaş'a gelmek istediğini belirtti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, CRI TÜRK’te önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kulübü başkanı olarak daha çok işe imza atmak istediğini söyleyen Fikret Orman, bir dünya kulübü olarak Beşiktaş kulübünün taraftarının yakında 100 milyon kişiyi bulacağını söyledi.Orman, son zamanlarda çok konuşulan Beşiktaş’ın yabancı futbolcu transferleri ve Ronaldo konusu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği başkanlığına istenmesinin kendisini onurlandırdığını ifade eden Orman, Türkiye Futbol Ligi’nin dünyada izlenen bir lig haline getirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

"COME TO BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ESERİ''

‘Come to Beşiktaş’ projesinin taraftar sayesinde ortaya çıktığını söyleyen Orman, ‘Come to Beşiktaş’, taraftardan başladı, sonra o çığ gibi büyüdü. İlk etapta Pepe’yi transfer ederken taraftarımız büyük bir baskı yaptı Beşiktaş’a gelmesi için ‘Come to Beşiktaş’ diye. Ondan sonra onu biz de iletişim grubu olarak biraz daha büyüttük. Sonra da ‘Rumi’ yani ‘Ne Olursan Ol Gel’ projesine başladık. O da çok etki oluşturdu. Bunun üzerinde yoğunlaşan bir ekibimiz var, çok da başarılılar, inşallah daha iyi şeyler yapacaklar” şeklinde konuştu.

"RONALDO'YU ALMAK İSTERİM"

Orman, son zamanlarda Ronaldo’nun Beşiktaş’a transferi ile ilgili olarak bir açıklama yaparak Ronaldo konusuna şöyle konuştu:”Ronaldo’nun iki takım arkadaşı hem Quaresma hem de Pepe bizde oynuyor. Ronaldo’yu almak isterdim mesela, gelebilir de inşallah. Yani Ronaldo da çünkü Beşiktaş’a gelmek istiyor, biz de görmek istiyoruz onu, ama tabi bunlar nasip, kısmet. Aklımızda ille de şu gelsin, bu gelsin diyeceğimiz birileri yok. Beşiktaş’ta ahlaklı, iyi bir sportmen, fairplay’e inanan insanların olmasına gayret ediyoruz. Oyuncu kadromuzda öyle bir kadro, çok da kaliteli çocuklardan oluşuyor. Seneye tabi bir kısmı gidecek, bir kısmı gelecek, profesyonellik içinde olacak. Öyle çok bir isim de aklıma gelmiyor açıkçası…” 
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki