Fikret Orman Soyunma Odasında Ne Söyledi?

Beşiktaş'ın Konyaspor'u 3-2 yendiği maçta teknik direktör Şenol Güneş'e olan tepkiler ve Güneş'in maç bitiminde futbolcularla birlikte orta sahaya gelmesinin ardından gergin anlar yaşanmıştı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mart 2019, Pazartesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman soyunma odasına giderek Güneş ve oyuncularla konuştu.

Beşiktaş’ta konyaspor ile oynanan karşılaşmadan sonra Başkan Fikret Orman’ın soyunma odasına inmesi ve burada neler konuşulduğu merak konusu oldu.

Siyah-Beyazlı taraftarlar, konyaspor ile oynanan maç sırasında yönetim ve Şenol Güneş’e istifa tezahüratları yapmıştı.

Başkanlık yaptığı süre içinde ilk kez soyunma odasına inen Başkan Orman, teknik heyet ve futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Basın toplantısında bu sorunun sorulması üzerine ilk başta cevap vermek istemeyen Güneş, kısaca şunları söyledi.

“Geldi başkan neyse boşverin kapatalım. O da bize kalsın. Başkan kulübü seviyor, takım için kendini çok feda etti. Kulübün ekonomisi için bir işler yapmaya çalışıyor Takımda moral bozukluğu olursa destek olmaya çalışıyor. Başkanın niyeti takımı bir arada tutabilmek. Çevrede olanların niyetini görüyorsunuz.”

Şampiyonlar Ligi’ne Hep Beraber Yürüyeceğiz.

Öte yandan basın toplantısı sırasında Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan da cep telefonuna gelen “Başkan , soyunma odasında hep beraberiz. Bu sıkıntıları aşacağız. Birlikte Şampiyonlar Ligi’ne yürüyeceğiz” mesajını sorması üzerine Güneş, “Teşekkür ederim” diye cevapladı.

CnnTürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki