Fikret Orman TFF Başkanı Serdal Adalı Beşiktaş Başkanı!

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın TFF Başkan adaylığı konuşulurken, Beşiktaş başkanlığı için ise Serdal Adalı'nın ismi geçiyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2019, Perşembe

Her ne kadar itiraz etse de Fikret Orman'ın TFF başkanlığı için aday olacağı iddiaları Beşiktaş camiasında yüksek sesle dillendiriliyor.

Camia ise bir süredir, "Başkan tüm yaptıklarına rağmen eleştiriliyor. Bu da onu kırdı. Seba gibi, Bilgili gibi, onu da kaybedeceğiz..." diyerek hazırlanıyor.

Gelen bilgiler ise; Orman'ın kongre adaylığını TFF için ortaya çıkacak adaylara göre şekillendirecek. Nihat Özdemir veya Servet Yardımcı gibi güçlü bir aday çıkmazsa önce Beşiktaş kongresinde, "aday olmuyorum" diyecek. Ardından TFF başkanlığı için adaylığını koyacak.

Orman, TFF için Aday Olursa Adalı Favori

Fikret Orman'ın Beşiktaş'tan sonra TFF başkanlığı için zemin yoklamasında bulunduğu özellikle kimlerin adaylık çalışması yaptığını öğrenmeye çalıştığı bildirildi. Orman'ın TFF'yi kovalamasının ardında yatan bir başka gerçekte Serdal Adalı'ya verdiği söz. Orman'ın TFF başkanlığı için aday olması durumunda, Adalı'nın da seçime tek ve güçlü bir aday olarak gireceği konuşuluyor.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki