FİKRET ORMAN ve EKİBİ TOPLANDI!

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman, ekibinin önde gelen isimleriyle yemekli toplantıda buluştu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2020, Cumartesi

Orman ve Eski Yönetici Arkadaşları Önceki Akşam Yeniköy'de Bir Balıkçıda Bir Araya Geldi

Toplantıya Fikret Orman'ın yanı sıra, eski yöneticiler; Serkan Yazıcıoğlu, Hüseyin Mican, Ahmet Ürkmezgil, Suat Orman, gibi isimler katıldı. Toplantıda; Beşiktaş için 8 yıl çalıştıklarını vurgulayan Fikret Orman gelecek ay yapılacak mali genel kurul için yapılan çalışmalarla ilgili görüş-alışverişinde bulundu.

EN KISA ZAMANDA AÇIKLAMA YAPILACAK

Beşiktaş'ın an itibariyle yönetimsel anlamda ciddi bir sıkıntı yaşadığını belirten Orman'ın, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Maalesef Beşiktaş yönetimi sürekli enkaz edebiyatı yapıp Beşiktaşlıları kandırıyor. En kısa zamanda gerçekleri kamuoyuyla paylaşacağız ve bu kötü yönetimin hesabını soracağız" dediği öğrenildi.

Toplantıda Söz Alan Eski Yöneticilerde Ahmet Nur Çebi Yönetimini Topa Tuttu

Serkan Yazıcıoğlu, Beşiktaş'ın mali olarak uçuruma gittiğini belirtirken, Hüseyin Mican da Kartal Yuvası mağazalarının başıboş bırakıldığına dikkat çekti. Beşiktaş eski genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil de, ''Beşiktaş Yönetimi olarak kredibilitemiz vardı. İsteğimiz anda para buluyor, sponsorluklarla kulübe büyük katkılarda bulunuyorduk. Şu andaki yönetim icraat değil, laf üretiyor" dediği öğrenildi.

Seçimi kaçınılmaz olarak gören ve hazırlanan grup kulüp içiyle de dirsek temasını arttrıdı. Kulüp içi profesyonellere "Gönlünüzü ferah tutun geri geliyoruz" mesajı veren Orman, ekip arkadaşlarına kulüp içi gelişmelerden de haberdar olduğunu iletti.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki