Fikret Orman Vodafone Arena'daki 147 Locayı Nasıl Sattı?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'daki 147 locayı nasıl sattı? İşte yanıtı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Nisan 2016, Cumartesi

"İlk locamı numaralıdan aldım. Herkes, 'Biz de aynı taraftan alalım' dedi. Sonra kendi locamı da sattım ve kapalıdan aldım. Bu sefer de oradaki locaları sattım."

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'ya geri dönmek için artık günleri sayıyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor maçı ile açılacak olan stadı bitirmek için çok yoğun bir çaba sarf etti. Adeta Vodafone Arena'da yatan Beşiktaş Başkanı, 2.5 sene önce locaların satışında çok ilginç bir yola başvurduğunu anlattı. Fikret Orman, üç sezonluğuna satılan 147 locanın hikayesini AKŞAM'a anlattı: "İlk locamı eski numaralı tribününden aldım. Daha sonrasında locaları satmak için görüşmelere başladım. Görüşmelere gittiğim kişiler, 'Başkan en iyi yerden almışsındır. Biz de aynı taraftan alalım' dedi.

SEZONLUĞU 300 BİN DOLAR

Oradaki tüm locaları sattıktan sonra kendi locamı da sattım. Bu sefer kapalı tribünün oradan kendime loca aldım. Oradaki tüm locaları da bu şekilde sattım. Bu şekilde 147 locayı birden sattık. Vodafone Arena'nın yapım parasını da çıkarmış olduk. Artık insanlar localarını satmak istemiyor. Hatta 20 kişilik sıra bile oldu. Loca almak isteyenler bekleyecek." Vodafone Arena'daki 147 loca, 35 bin dolar ila 300 bin dolar arasında bir sezonluğuna alıcı buldu.

İKİNCİ PROJE SİYAH KOLTUK

Fikret Orman, tribünlere karışık bir şekilde serpiştirilmiş siyah koltukların hikayesini de anlattı. Başkan, "Stat her zaman dolmayabilir. Boş kaldığı zamanlarda o siyah koltuklar statta doluluk hissi verecek ve rakibi baskı altına alacak" dedi. Bunun için profesyonellerden destek alıp almadığını sorduğumuzda da Başkan, kendi fikri olduğunu ve herkes tarafından çok beğenildiğini vurguladı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki