Fikret Orman’dan Cenk Tosun Açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, başta Crystal Palace’a transferi son dakikada yatan Cenk Tosun olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2017, Cumartesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, golcü oyuncu Cenk Tosun’un 12.5 milyon Pound veren Crystal Palace’a neden gidemediğini açıkladı.

Fikret Orman, “Transferin son günlerinde böyle bir teklifle gelen hangi takım olursa olsun, bu isteğinin bedelini ödemek zorunda. Elbette bonservis bedelinin hepsini en kısa zamanda tahsil etmek isterim. Çünkü Cenk Tosun gider gitmez en kısa zamanda yeni bir golcü almamız gerekecekti. Dışarıdan konuşmak çok kolay ama gelin bir de bana sorun yaşananları” diye konuştu.

Orman, Cenk için “Transferin son günlerinde böyle bir teklifle gelen hangi takım olursa olsun, bu isteğinin bedelini ödemek zorunda. Elbette bonservis bedelinin hepsini en kısa zamanda tahsil etmek isterim. Cenk Tosun gider gitmez en kısa zamanda yeni bir golcü almamız gerekecekti. Ve bu transfere de ciddi bir para harcamamız söz konusuydu. Dışarıdan konuşmak kolay ama gelin bir de bana sorun yaşananları. Bazı maddi dengeleri korumak zorundayız” ifadelerini kullandı. 

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki