FİKRET ORMAN'IN ARTIKLARI!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2019, Pazartesi

7.5 Yıllık Fikret ORMAN Yönetimi Sona Erdi

Kendisi ve yönetimi ile ilgili fikrim; Yazdığım yazılarda, haberlerim ve devam eden mahkemelerimde alenen ortada. Kazanan Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibini tebrik ederken, Beşiktaş’ın asla sahipsiz olmadığını bizlere yaşatan Başkan adayları Serdal ADALI ve ekibi ile Hürser TEKİNOKTAY ve ekibini can-ı gönülden teşekkür ederim.

DEVRİM OLACAKSA HESAP SORULMALI

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ, seçim propagandasının en başına ‘Devrim’ vaadini koydu. Eğer gerçekten bunu yapmak istiyorsa, BJK’nın içerisinin hiçbir yerinde şuncu-buncu bırakmamalı.

ARTIK (BUNDAN BÖYLE) BEŞİKTAŞ’TAN GİTMESİ GEREKENLER

UĞUR GÖKHAN SARI

Serdar BİLGİLİ döneminde Beşiktaş’a Genel Müdür olarak getirilen, gitmesine kısa bir süre kala kendisine zam yapan ve Kulübü Mahkemeye veren, ardından sürpriz bir şekilde Fikret ORMAN’la CEO’luk görevine getirilen bu kişi ile ARTIK (Bundan böyle) 1 Kuruş dahi ödenmeden derhal yollar ayrılmalı.

LEVENT ÇİFTER 

‘Her Devrin Adamı’ benzetmesi sanki kendisi için söylenmiş. Tüm Kongrelerde 3000 oyum var diye kendini pazarlamaya kalkan, son seçimde bir halt olmadığı ortaya çıkan, Serdar BİLGİLİ, Yıldırım DEMİRÖREN, Fikret ORMAN Başkanın kim olduğuna bakmaksızın her durumu kendine yontan ‘Koordinatör’ olduğunu iddia eden bu eski yöneticiyle ARTIK (Bundan Böyle) pazarlıksız / tazminatsız yollar ayrılmalı. 

TEVFİK YAMANTÜRK

Beşiktaş’ta Alınan ‘AH’ İle Koltukta Oturulmaz

Divan Kurulu Seçimlerinde, hayatının 55 senesini Camiaya adamış Yalçın KARADENİZ’e yapılan haksızlıklar silsilesinin ayıpları halen devam ediyor. Tarafsız gözle bakıldığında Tevfik YAMANTÜR, seçilmiş değil atanmış bir Başkandır. İster ikili görüşmelerle, ister çıkarılacak bir ‘AF’ ile KARADENİZ ve YAMANTÜRK’ün beraber yarışacağı Demokratik bir seçimle; ARTIK (Bundan Böyle) BJK SENATOSU hak ettiği saygı ve kişiler tarından yönetilmeli.

FEYYAZ TUNCEL

Hem Yıldırım DEMİRÖREN, hem de Fikret ORMAN döneminin Denetleme Kurulu Başkanı. Borcu yapanla, göz yuman arasında ne fark olabilir ki? Bunca badire geçiren Beşiktaş’ta, camianın hayrına tek bir eylemi / söylemi olmayan Feyyaz bey koltuğu ile ARTIK (Bundan Böyle) vedalaşmalı.

YAVUZ ÖZEREN 

Fikret ORMAN döneminde, adeta Kongre üyesi kıyımı yaşandı. Beşiktaş’a gönül vermiş birçok isim suçsuz yere, çok sevdikleri Siyah-Beyaz sevdalarından kah ‘Kınama’  kah ‘İhraç’ cezası verilerek uzaklaştırıldı. Bu sürede; Beşiktaş’ın ESKİ BAŞKANI ne kadar suçlu ise, bu tehditkâr sistemin başında ki Disiplin Kurulu Başkanı da o kadar sorumludur. Kendisini hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler, İnternet arama motoruna ismini yazsın. Ben bu konulara girmiyorum bile. Yavuz ÖZEREN BJK Tüzüğünün 48. Maddesine göre zaten şuanda Hukuken de sorunlu olarak koltuğunda oturuyor. Mahkeme süreci ve geçmişi BEŞİKTAŞ’a daha fazla zarar vermeden bu kişi ile ARTIK (Bundan Böyle) derhal yollar ayrılmalı.

İlerleyen günlerde, daha birçok ismi bu listeye ekleyeceğim. Son olarak diyeceğim şu ki; Madem Beşiktaş Yeni Yönetim Kurulu Camiada ‘Devrim’ yapmak istiyor, Eski Başkan Fikret ORMAN’ın ARTIKLARIYLA (Bundan Böyle) daha fazla devam etmemeli.

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL     

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki