Fikret Orman'ın Seçim Ofisi Tekke Baba Türbesi Gibi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta İstanbul Balmumcu'da açtığı seçim ofisi Beşiktaşlı kongre üyelerinin büyük ilgisini topladı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Temmuz 2020, Cuma

Beşiktaş'ın Ağustos ayı ortasında yapılması beklenen Mali Genel Kurulu önecisi sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta İstanbul Balmumcu'da açtığı seçim ofisi Beşiktaşlı kongre üyeleri ve medyanın büyük ilgisini topladı. 

Eski yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse, Hüseyin Mican, Metin Albayrak'ın zaman zaman katıldığı toplantılarda kongre üyelerinden destek isteniyor. 

Hakan Özköse yaptığı açıklamada, "Sayın başkanımız Çorlu'daki fabrikaya git-gel yapmamak için bu ofisi açtı. Kendisi bir daha başkanlığa aday olmayı düşünmez çünkü haksız eleştirilere maruz kaldı. Ancak yeni ofisin açılışını duyan kongre üyelerimiz başkanımıza olan sevgilerinden dolayı ofise büyük ilgi gösterdi. Özellikle Anadolu'dan birçok dernek ve gruplar sadece başkanımızla hasret gidermek için  buraya akınz etti. Bu sevgi bizi gerçekten çok mutlu etti. Ancak yoğun kalabalık nedeniyle kongre üyelerimizin corona vurüs kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyoruz" dedi. 

Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen birçok Beşiktaş muhabiri ve yazarların ofiste Orman ve ekibini yalnız bırakmaması dikkat çekiyor. Eski başkanın kendisine yakın gazetecilerle yaptığı durum değerlendirmesinde, ''Sizlerle Beşiktaş'ın birçok başarısında çok güzel günler yaşadık. Bu günleri yeniden yaşayabiliriz. Maddi ve manevi büyük kazançlarınız oldu. Gelecek 1 ay içinde medya desteğine ihtiyacımız olacak'' dediği öğrenildi. 

Kartalhaber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki