Fikstür Kartal'ı Yıprattı

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftaya en yakın takipçisi Medipol Başakşehir’in 7 puan önünde giren Beşiktaş son 2 haftada tepetaklak oldu.
Haberin yayılanma tarihi:09 Mayıs 2017, Salı

Spor Toto Süper Lig’de 28. haftaya en yakın takipçisi Medipol Başakşehir’in 7 puan önünde giren Beşiktaş son 2 haftada tepetaklak oldu.

Siyah-beyazlılar, 29. hafta Medipol Başakşehir’e 3-1 yenilirken, 30. haftada evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. İki maçta 5 puan kaybeden ve bir anda puan farkının 2’ye düşmesini engelleyemeyen Kartal birçok problemi arka arkaya yaşayınca işler terse döndü.

Şenol Güneş ve öğrencilerinin son 1 aylık süreçte yaşadığı şanssızlık ve sorunlar şöyle:

1) UEFA Avrupa Ligi’ndeki Olympique Lyon maçları mental ve fiziksel açıdan takımı zorladı. Fransa’daki maçın gergin tansiyonda geçmesi, İstanbul’da da 120 dakika ve penaltılara gidilmesi oyuncuları yıprattı.

2) Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında yaşanan eksikler öne çıktı. Atiba sakatlığı, Dusko Tosic de cezası nedeniyle sezonun kader maçı olarak görülen Fenerbahçe derbisini kaçırdı.

3) Zorlu fikstür büyük sorun oluşturdu. Bir ay içerisinde Lyon maçlarının yanı sıra Başakşehir ve Fenerbahçe maçları arka arkaya geldi.

4) Cenk Tosun’un son 9 maçta tek gol atması ve Fabri’nin sezonun en kötü döneminde olması takıma ciddi darbe vurdu. Caner’in sahalara dönemeyip Adriano’nun natifsiz oynaması, stoperler Atınç, Mitrovic ve Ersan gibi isimlerden fayda alınamaması savunmada kan kaybına neden oldu.

Milliyet

Etiketler: Derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki