Fırsat Kaçtı!

Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Kasım 2018, Pazar

Süper Lig'in en zor deplasmanı hangisi?" diye sorsanız birinci sırada Başakşehir'i gösteririm.
Öncelikle kazananı tebrik edelim.

Abdullah Avcı yıllardır birikimiyle çok iyi bir ekip oluşturdu. Dün belki iyi oynamadılar ama dünkü galibiyetle ligin zirvesine demir attılar. Özellikle kaleci Mert Günok ve Epureanu dün sahanın yıldızıydı.

***

Hele hele Mert Günok'un maçın son anlarında Vagner Love'un dokunuşunu ayaklarıyla çıkarışı maça damgasını vurdu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş bu zor ev sahibine karşı Love ve Pektemek forvetini sahaya sürmesi cesaret işiydi. Siyah-beyazlı takım baskılı oynadı ve kesinlikle yenilgiyi hak etmedi. Güneş'in tek hesap edemediği Karius'un başı çektiği bireysel hatalardı.

İlginçtir Beşiktaş kalesine 90 dakikada iki önemli top geldi. Birini VAR iptal etti, diğeri Başakşehir'e üç puanı getirdi. Karius'un ikisini de seyretmesi şaşırtıcıydı. Sezona iyi başlayan Alman kalecinin son haftalarda sanki kafası başka yerlerde.

Siyah-Beyazlı takımda dün Gökhan Gönül, Atiba ve özellikle de Gary Medel yenilgiye karşı savaştılar. Adriano oyundan erken çıkmasaydı belki sonuç daha farklı olabilirdi.

Dikkatimi çekti, son iki haftadır kadroda yer almayan Pepe kafasına göre takılırken sonradan oyuna giren Adem Ljajic gerçek bir 10 numara değil gibi. Beşiktaş dün kaybetti ama ligin uzun maratonunda daha yolun başındayız. Puan farkını önemsemiyorum ama dün Başakşehir karşısında fırsat kaçtı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki