FİYASKO!

İki yıl önce, Devler Ligi’nde gruplardan yenilgisiz lider çıkan Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’ni göz ardı edip tur şansını yitirmesi taraftarların büyük tepkisine neden oldu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2019, Cumartesi

30 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildiğinde grup liderliği için favori gösterilen Beşiktaş'ın serüveni hüsranla sonuçlandı.

Portekiz'e 6 önemli oyuncusunu götürmeyen Siyah-Beyazlılar Braga'ya deplasmanda 3-1 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti.

İki yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde namağlup gruptan çıkan, son 16 turu oynayan Beşiktaş'taki bu geriye gidiş taraftarın da keyfini kaçırdı.

Ülke puanının kritik döneme girdiği bu süreçte, Avrupa'yı göz ardı eden ve Portekiz'e adeta mecburiyetten gelen Siyah-Beyazlılarda teknik heyete ve yönetime de büyük eleştiri var. Sosyal medyada duruma tepki gösteren Beşiktaşlı futbolseverler, "Beşiktaş her gittiği yerde başarılı olmak için sahaya çıkar. Böyle bir maç nasıl önemsenmez. Napoli'yi, Porto'yu dize getiren, namağlup Şampiyonlar Ligi grubundan çıkarak tarih yazan takımdan şu duruma gelmek üzücü. Resmen korkaklık edildi" yorumlarında bulundu.

PORTEKİZLİLER DE ŞAŞIRDI

Braga'nın rahat bir oyunla Beşiktaş'ı 3-1 yenmesi Portekiz medyasını da şaşırttı. Kendi liginde 10. sırada bulunan ve kötü günler geçiren Braga'dan pek umutlu olmayan Portekizli gazeteciler, "Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nden vazgeçmiş olduğunu düşünemedik. Şansları devam ediyordu ama kullanmak istemediler. Braga'nın bu kadar rahat kazanması gerçekten şaşırtıcı" ifadelerini kullandı.

Sabah

Etiketler: UEFA   Braga   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki