Flaş Sözler... Gıcık Oldum Gittim Attım!

Beşiktaş'ın yıldızlarından Tosic, Galatasaray’a attığı golü anlattı: O kadar çok gol kaçırıyorduk ki bu beni sinir etti. Baktım bizimkilerin atacağı yok, gidip atayım da geleyim dedim...
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2017, Pazartesi

Beşiktaş'ın derbide maçı koparan ikinci golünü atan Dusko Tosic, bu sezon ligde 3'üncü kez ağları havalandırdı.

Takımının Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta ilk golü atan, 1-1 biten Medipol Başakşehir mücadelesinde ise 90. dakikada 1 puanı getiren golü yazan Sırp savunmacı, Cimbom'u da affetmedi.

Solak futbolcu, sağ ayağıyla enfes bir vuruş yapıp Muslera'yı çaresiz bıraktı. Bu golle Galatasaray'ın gardı iyice düştü. Negredo'nun sayısı ise farkı getirdi.

GOMİS'E YÜKLENDİ

Tosic ,  golünü ise şöyle anlattı:

"İkinci golü bulmak için saldırıyorduk ancak bir türlü topu ağlarla buluşturamıyorduk. O kadar çok gol kaçırıyorduk ki bu beni sinir etti. Baktım bizimkilerin atacağı yok, gidip ben atayım dedim ve attım. Hem de sağ ayağımla... Cenk bile şaşırdı. 'Sen ne yaptın!' dedi."
Tosic, Tolgay Arslan'a kafa atmakla suçladığı Bafetimbi Gomis'in ise oyunda kalmasını anlamadığını belirterek, "Çok sert oynadı. Yaptıklarının yarısını ben yapsam 3 kez oyundan atılırdım" şeklinde konuştu.

Hürriyet

Etiketler: Tosic   BEŞİKTAŞ   derbi   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki