Formadan Uzak 4 Kartal

Bu sezon geniş kadrosu ile Süper Lig ve Şampiyonlar Lig'inde mücadele eden Beşiktaş'ta aradıkları forma şansını bulamayan 4 futbolcu teknik direktör Şenol Güneş'ten görev bekliyor.
Haberin yayılanma tarihi:07 Ekim 2016, Cuma

Geride kalan 8 maçta Kerim Frei, Rhodolfo ve Aras 90 dakikanın altında süre alırken, Atınç henüz forma giyemedi.

Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulmak geçmiş yıllara oranla daha zor hale geldi. Kurulan geniş kadro, teknik direktör Şenol Güneş'i ilk 11 tercihlerini her maç değiştirmek zorunda bırakırırken, henüz istediği şansı bulamayan oyuncular deneyimli çalıştırıcıdan görev bekliyor.

25 futbolcunun yer aldığı kadroda 4 oyuncu, sezonun geride kalan kısmında diğer arkadaşlarına oranla gölgede kaldı. Geçen sezon yedek kulübesinden gelerek takıma büyük katkı yapan Kerim Frei, bu sezonki 8 maçın 4'ünde görev yaptı ve toplam 89 dakika sahada kaldı. Uzun süren tedavisinin ardından takıma dönen Rhodolfo ise 1 maçta şans bulurken, 28 dakika forma giyebildi. Adı UEFA listesine eklenmeyen Aras Özbiliz, Süper Lig'de şans bulduğu 1 maçta sadece 7 dakika sahada kaldı. Bu sezon görev yapamayan tek isim ise Atınç Nukan oldu. Leipzig'den 1 yıllığına kiralanan Atınç, henüz siyah-beyazlı formayı giyemedi.

Teknik direktör Şenol Güneş, performanslarını yakından takip ettiği bu 4 oyuncuyu da önümüzdeki maçlarda kullanmayı planlıyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki