Forvetler Durdu Savunmacılar Attı!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2018, Salı

ÜZERİNE çok da fazla konuşulması gereken bir maç olmadı.

Beşiktaşlı oyuncuların büyük bölümü işlerini ciddiye alınca galibiyet de kolay geldi. Fizik olarak hazır görünmeyen Vagner Love ve Talisca hariç açıkçası herkes işini yaptı. Beşiktaş, Tosic’in atılmasıyla son 30 dakika 10 kişi kalmasa maçı daha da farklı kazanırdı.

“BÜYÜK takımlar lig hedefinin gerisinde kalınca doğal olarak performans düşer” yorumlarına hiç katılmıyorum ve desteklemiyorum.

Artık uluslararası seviyede oyuncular forma giyiyor ve profesyonellik seviyesi bambaşka. Öyle eski yıllardaki gibi Türk işi profesyonellik yok. Futbolcular her maç %100’lerini vermek için ücret alıyorlar ve ona göre çalışıyorlar. Beşiktaş kalan 2 maçta da sahaya tüm gücünü vermek zorunda.

ÖRNEK ADAM MEDEL ÖZELLİKLE

Medel bu konuda çok somut bir örnek. Her maç varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu kadar kaliteli 
ve pahalı bir kadronun seneye UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olması ise hem sportif hem de ekonomik açıdan büyük götürüsü olur. Şansı az olsa da Şampiyonlar Ligi hedefi Beşiktaş’ın önceliği olmalı.

YENİ yılın planlamasını doğru yapmak için bu sezonun doğru analiz edilmesi gerektiğini düşünüyorum. “Cenk Tosun gitti, şampiyonluk gitti” yorumları ise gerçeği yansıtmıyor. Çünkü Beşiktaş, 2’nci yarıda 15 maçta ilk yarıdaki 17 maçtan daha çok puan aldı ve daha çok gol attı. Sezon bitince ligin neden bu noktada bittiğinin değerlendirmesini yaparız. 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki