Futbolculara Paket Prim

Siyah-beyazlı futbolculara puan başına 4 bin euro prim dağıtan Beşiktaş Yönetimi sezon başında bu paranın yarısını havuzda toplarken, kalan bölümünü lig sonunda performansa göre oyunculara ödeme kararı almıştı.
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2017, Çarşamba

Yeni sistemin motivasyonu olumlu yönde etkilediğini düşünen siyah-beyazlı idarecilerin, Hapoel Beer Sheva maçının ardından Galatasaray derbisinin de kazanılması halinde paket prim uygulayabileceği aktarıldı. Kartal, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalıp, derbiyi kazanarak Süper Lig’deki şampiyonluk yarışında çok önemli bir engeli daha aşmayı başarırsa oyunculara özel bir prim verilmesinin planlandığı vurgulandı.

Orman’dan toplantı

Özel işleri nedeniyle bir süredir ABD’de bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul’a döner dönmez futbolcular ve teknik heyetle buluşacak.

Seyahatte olduğu sırada UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer Sheva’yı 3-1 yenerek tur kapısını aralayan ve ardından Süper Lig’de Akhisar’ı aynı skorla mağlup eden oyuncularla tesislerde bir araya gelecek olan Başkan Orman başarılı sonuçlar için siyah-beyazlıları kutlayacak.

Bu istikrarın sezon sonuna kadar devam etmesini isteyecek olan Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’le de kapsamlı bir durum değerlendirmesi yapacak.

Milliyet

Etiketler: Prim   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki