Galatasaray Dorukhan İçin Pusuda!

Galatasaray'ın, Dorukhan Toköz planı ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ekim 2020, Cuma

Orta sahaya takviye planları yapan Galatasaray’dan yeni bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılılar Beşiktaş’la sözleşme yenilemeyen Dorukhan Toköz için Ocak’ta ezeli rakibinin kapısını çalacak.

Yaz transfer sezonunda istediği takviyeleri yapamadığı gibi satmak istediği oyuncuları da satamayan Galatasaray'da bu durum Fatih Terim ile yönetimin arasını açmıştı. Kadrodaki bazı sıkıntıları çözmek için kısa vadeli planlar yapan Galatasaray yönetimi Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ü ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmaya çalışacak.

FATİH TERİM ONAY VERDİ

Milli futbolcuya Fatih Terim'in de onay verdiği ifade ediliyor. Dorukhan'ı Fenerbahçe'nin istediği ifade ediliyor. Bu durumda Galatasaray, Fenerbahçe ile transferde bir kez daha karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı yönetimin ilk hedefinin Dorukhan'ı ocak ayında kadrosuna katmak olduğu ancak Beşiktaş ile anlaşma olmazsa sezon sonunun bekleneceği öğrenildi. Dorukhan'ın sözleşmesi 2021 Haziran'ında sona eriyor. Galatasaray, Onyekuru'yu yeniden kadrosuna katmak istediği gibi sol bek Saracchi'nin de bonservisine sahip olmak istiyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki