Galatasaray İstedi Beşiktaş Alıyor!

Süper Lig'de sezonun ilk yarısının sonuna yaklaşılırken, iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2019, Pazartesi

Ocak ayında yapacağı takviyelerle sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Cimbom'un da istediği ismi ara transfer döneminde kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da da temsil eden Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.

Galatasaray İstedi Beşiktaş Alıyor! Ocakta İmzayı Atacak

Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Abdullah Avcı ile yeni bir başlangıç yapan ancak hem lig hem de Avrupa'da kötü bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle yeniden şampiyonluk potasına girdi. Beşiktaş gibi yarıştığı iki kulvarda da istediği oyunu sahaya yansıtamayan Galatasaray ise 11. haftada oynadığı Gaziantep FK maçından galibiyetle ayrılarak milli araya moralli girdi.

Süper Lig'de 11 haftanın sonunda Cimbom topladığı 19 puanla 6. sırada bulunurken; Beşiktaş ise 18 puanla 8. sırada yer aldı.

İlk yarıda kalan maçlarını minimum kayıpla bitirmek isteyen ve bir yandan da ocak ayı için çalışmalarını sürdüren iki ekip, bu kez transferde karşı karşıya geldi. İki takım da Süper Lig'in bu sezon yükselen yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçerken; Siyah-Beyazlıların bu transferde bir adım önde olduğu öğrenildi.

Göreve başlar başlamaz takımın çehresini değiştirmek için harekete geçen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kurmayları maliyeti düşük ve genç isimlere yöneldi. Siyah-Beyazlıların liste başında ise Demir Grup Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş var.

ARA TRANSFERİN GÖZDESİ

Bu sezon 11 lig ve 4 kupa maçında sahaya çıkan 25 yaşındaki oyuncu toplam 4 gol bulurken, performansı ile de ara transferin gözdesi oldu. Sezon sonunda Sivasspor ile kontratı bitecek olması Mert Hakan'ı daha da öne çıkarıyor.

TRABZONSPOR DA MERT HAKAN'A TALİP

Sezonun flaş oyuncularından olan Mert Hakan için Beşiktaş'ın dışında Trabzonspor ve devre arasında kadroda büyük değişiklik yapması beklenen Galatasaray da devrede. Beşiktaş sözleşmesinin bitmesini beklemeden uygun bir bonservisle devre arası transferinde oyuncuyu renklerine bağlayacağı iddia edildi.

Menemenspor'dan 2017 yılında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki