GEDSON FERNANDES KIZGINLIĞI!

Beşiktaş’ta yöneticiler, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın Gedson Fernandes sözlerine tepki gösterdi, “Elimizde belge var ifadesi genelde ağır suçlar için kullanılır. Bu nasıl bir ifade” dedi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Temmuz 2021, Çarşamba

Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın, önceki gün “Büyük kulübün Gedson Fernandes için ödeyemeyeceği bir parayı teklif etti” yönündeki ifadeleri, Beşiktaş Yönetimi’nde krize neden oldu.

Bazı yöneticilerin çok sert yanıt verme baskısı karşısında Başkan Ahmet Nur Çebi’nin gerilimi tırmandırmanın kimseye bir yararı olmayacağını söylediği, Beşiktaş’ın başarısına odaklanılması gerektiğini vurguladığı ortaya çıktı. Birbirleriyle görüşme yapan yöneticilerden bir isim, “Elimizde belge var ne demek. Elimizde belge var ifadesi genelde ağır suçlar için kullanılır. Bu nasıl bir ifade? Tüm transfer görüşmelerinin belgeleri vardır. Galatasaray’ın da yaptığı transfer görüşmelerinin belgeleri var. Suç mu bu?” diye konuştuğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN İÇ MESELESİNDEN KİME NE!

Yine sert bir açıklama yapılmasından yana fikir belirten bir başka yöneticinin, “Gedson Fernandes’in parasını ödeyemeyeciğinizi nereden biliyor. Bizim kulübün muhasebesini mi biliyor? Belki öderim belki ödemem. Nereden biliyor? Belki bir oyuncu satacağız alacağız. Kime ne?” dediği ortaya çıktı.Yöneticilerden bir başkası ise “Kenan Karaman, Salih Uçan, Ghezzal ve Rosier transferlerinde hep karşımıza çıkarak fiyat yükselttiler. Hadi Kenan ve Salih boştalar ama Rosier ve Ghezzal bize gelmesin diye ellerinden geleni yaptılar. Sadece bu sene değil geçmişte de böyle şeyler oldu. Hem kadroyu güçlendirelim hem de rakibi zayıflatayım mantığı” yorumunu yaptığı bildirildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki