'Gençler Bana Yeter!'

Bankalar Birliği, kombine satışları ve sponsorluk anlaşmaları ile elde ettiği gelirler ve personel maaşlarıyla futbolcu alacaklarını sıfırlayan Beşiktaş Yönetimi, transfer yapmak için ince eleyip sık dokuyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2019, Çarşamba

Avusturya kampı öncesinde de Başkan Fikret Orman, konuyla ilgili olarak da teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirirken toplantının detayları ortaya çıktı.

Başkan Orman, Avcı’ya, “Transfer için oyuncu satmayı bekleyeceğiz. Dorukhan ve Vida’nın satışına göre transfer görüşmelerine hız vereceğiz” ifadesini kullandı.

Abdullah Avcı'dan Fikret Orman’a Net Cevap

Tecrübeli çalıştırıcı, “Mevcut kadromuz yeterli. Altyapıdan genç oyuncularla takviye yaparız. Genç oyunculardan yapacağımız 4 takviye bana yeter. Ocak ayına kadar eksiklerimizi görelim” diyerek transfer konusunda acele edilmemesini istedi. Altyapıdan A Takıma istediği oyuncuları da açıklayan Avcı, Sergio Busquest’a benzettiği Kartal Yılmaz’ın yanı sıra Muhayer Okay, Erdem Seçgin ve elmacık kemiği kırılan Avusturya kampında tedavisine devam edilecek olan Rıdvan Yılmaz’ı kampa dahil edecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki