Gezme Bu Kadar Ljajic!

Siyah-Beyazlılarda bu sezon büyük performans düşüklüğü yaşayan genç yıldız Adem Ljajic’in fazla gece gezmeleri nedeniyle sert bir dille uyarıldığı ifade edildi....
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2019, Çarşamba

Beşiktaş'ta Kötü Gidişatın Faturasının Çıkarıldığı İsimlerin Başında Adem Ljajic Geliyor...

Ljajic için söylenen "Manuel Fernandes bile onun kadar gezmiyordu" sözlerinin yöneticilerin de kulağına gelmesi herkesi rahatsız etmeye başladı. Sırp oyuncunun haftada en az 2 kez dışarı çıktığı, hatta pazar günü maç olduğu günler cuma gecesini bile dışarıya çıktığı iddia ediliyor. Bu arada Alanya maçında Ljajic'in oyundan çıkmasından sonra Beşiktaş'ın kendine gelmesi üzerine, teknik direktör Avcı'nın milli arada Ljajic'siz bir oyun kurgusuna ağırlık vereceği öğrenildi.

OĞUZHAN 8 NUMARA BÖLGESİNDE

Teknik direktör Avcı'nın yeni 8 numarası Oğuzhan olacak. Dorukhan'ın dizinden sakatlık geçirmesiyle 8 numara pozisyonu için Oğuzhan'dan başka natifi kalmayan Avcı, bundan sonraki maçlarda Oğuzhan'ı 11'e koyacak. Tecrübeli teknik adamın, milli arada deneyimli oyuncu ile konuşmalar yaparak beklentilerini anlatması ve futbolcudan sorumluluk almasını istemesi bekleniyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki