GHEZZAL'DAN MESAJ VAR!

Rachid Ghezzal son durumunu paylaştı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2022, Salı

TARAFTARDAN BEĞENİ YAĞMURU

Kısa süre önce ayak parmağından ameliyat olan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ghezzal, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımında ayağındaki sargıları ve kullandığı aparatı çöpe attığı videoyu paylaştı. Cezayirli futbolcunun paylaşımını, Siyah Beyazlı taraftarlar beğeni yağmuruna tuttu. Öte yandan Ghezzal, Beşiktaş'ın Dünya Kupası arasında gerçekleştireceği Antalya kampına da dahil edildi.

Ne Olmuştu?

Süper Lig'de 1 gol, 1 asistle yıldızlaştığı Alanya maçında yaşadığı problem nedeniyle 5 hafta takımdan uzak kalan Ghezzal, 8. haftadaki Fenerbahçe derbisiyle sahalara dönse de eski performansına ulaşamayınca cerrahi müdahale kararı alınmış ve 8 Kasım’da ABD’de ameliyat edilmişti.

Rachid Ghezzal'ın Performansı

Rachid Ghezzal, ilk sezonunda 8 gol-17 asistle oynayıp şampiyonluğu getirmişti. Geçen sezon ise Rachid Ghezzal 4 gol-7 asistte yaparken, bu sezonda 5 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

 Atiba-N'Koudou Kampta Yok

Dünya Kupası'nda ülke milli takımlarında görev yaptıkları için izinli olan Atiba Hutchinson ile Georges-Kevin N'Koudou'nun 8 Aralık Perşembe günü katılacağı kampa teknik direktör Şenol Güneş, şu isimleri dahil etti.

 Ajansspor

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki