Gomis Kartal'a Demba Ba Cimbom'a!

Beşiktaş'ın, G.Saray'ın eski yıldızı Gomis'e kanca attığı ancak yıllık 8 Milyon Euro'luk maliyet nedeniyle geri adım attığı öğrenildi.
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2018, Cuma

GS daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Demba Ba için düğmeye bastı.

Çin'de Shanghai formasını giyen Senegalli golcünün Türkiye'ye dönmek istediği ifade ediliyor. Bu sezon gol sıkıntısı yaşayan Beşiktaş ve Galatasaray'ın, devre arası transfer döneminde forvet transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş için, Galatasaray'ı kızdıracak, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Söylentiye göre Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon toplam 32 gol atan Bafetimbi Gomis'i kadrosuna katma peşinde. Sezon başında Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis ile Beşiktaş, menajeri aracılığıyla görüşmelere başladı.

Ancak, Gomis'in 8 milyon Euro'luk maaşı Beşiktaş için büyük sıkıntı oluşturuyor. Beşiktaş'ın, bu nedenle transferde geri adım attığı belirtiliyor.

DEMBA BA DA CİMBOM'A

En az Beşiktaş kadar golcüye ihtiyaç duyan Galatasaray ise hem kalitesini bildiği, hem de Türkiye'yi tanıyan Demba Ba'ya yöneldi.

Türkiye'de Beşiktaş'ta top koşturan geçen sezon ise Göztepe forması giyen Demba Ba, geçen sezon başında kiralık geldiği Göztepe'den Çin'e geri dönmüştü. Bu transferdeki problem ise Senegalli yıldızın Türkiye'ye dönmesi durumunda ilk tercihinin Beşiktaş olması.

Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde, Demba Ba girişimlerine hız vererek forvet ihtiyacını gidermek istiyor.

ASpor

Etiketler: Demba BA   Gomis   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki