'GÖRECEKSİNİZ SAKAT OYUNCULAR 10 GÜNE İYİLEŞECEK!'

Beşiktaş'ın eski kulüp doktoru Sarper Çetinkaya, Siyah Beyazlıların son günlerde yaşadığı sakatlıklar hakkında sessizliğini bozdu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ağustos 2019, Pazar

Siyah Beyazlılarda Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Burak Yılmaz, Gary Medel, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson ve Enzo Roco gibi isimler sakatlıkları sebebiyle sahalardan bir süre uzak kalacak.

Kartal'da yaşanan bu son olaylardan sonra gündeme gelen 'Sağlık ekibinde problem mi var?' şeklindeki iddialarda adı geçen Sarper Çetinkaya, önemli açıklamalarda bulundu.

'ÇIKAN HABERLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM'

'Sarper Çetinkaya'dan sonra sakatlıklar arttı' yorumlarına üzüldüğünü belirten siyah beyazlıların eski doktoru, "Çıkan bu haberlere çok üzüldüm. Orada çalışan sağlık ekibi arkadaşlarım bütün özverisini ortaya koyuyor. Yaşanan sakatlıkların çoğu darbeye bağlı. Ben de olsam bu sakatlıklar yaşanabilirdi. Diğer adaleye bağlı sakatlıklar ise her sezon yaşanıyor." ifadelerini kullandı.

'GÖRECEKSİNİZ, SAKAT OYUNCULAR 10 GÜNE İYİLEŞECEK'

Sakat oyuncuların çoğunun 10 günde iyileşeceğine inandığını belirten Çetinkaya, "Beşiktaş'ta orta saha çöktü, forvet çöktü diye yapılan spekülasyonlar yanlış. Göreceksiniz, sakat oyuncuların çoğu 10 günde iyileşecek. Burak Yılmaz, 2-3 maç kaçırır gibi gözüküyor. O sakatlık da çok ciddi değil, tedbir amaçlı bir önlem alındı. O yüzden bu tip yıpratmalara karşı Beşiktaş taraftarının sağduyulu olması lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

Kartal Yiğit / Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki