Güneş’in Hedefinde Quaresma ve Babel Var!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı öncesi futbolcuları uyardı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2017, Pazartesi

Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, Bursaspor maçı için oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Rize’den 6 yediklerine bakmayın. Bu maçta her şeyi unutturmak için oynayacaklar. F.Bahçe maçındaki gibi laubalilik istemiyorum” dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş’ten Bursaspor uyarısı...

Yeşil-beyazlılar’ın son dönemdeki kötü durumuna aldanmamaları gerektiğini talebelerine aktaran Şenol Güneş, “Ben Bursa da çalıştım. Böyle maçlarda farklı oynayan bir takım. Geçen hafta Çaykur Rizespor’dan 6 yediklerine bakmayın. Taraftar baskısı olan bir camia. Bu maçta her şeyi unutturmak için oynayacaklar. Fenerbahçe maçındaki gibi son dakikalarda hüsrana uğramayalım. Bunun için laubali bir oyun istemiyorum. Bursa her zaman futbol şehridir. Takım olarak da kötü değiller. Yaşayacağımız bir kayıp şampiyonluk yarışındaki işimizi zorlaştıracaktır, haberiniz olsun” diye konuştu.

QUARESMA VE BABEL’LE ÖZEL GÖRÜŞME

Takımın iki yıldızı ile özel olarak görüşen tecrübeli çalıştırıcı, “Sizlerden çabuk oynayıp Bursaspor ceza alanına girmenizi istiyorum. Ne yapıp edip ceza sahasına girin. Savunmada hata yapıyorlar, bundan faydalanmalıyız” dedi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki