Güntekin Onay'dan Beşiktaşlı Taraftarlara Tepki!

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki şampiyonluk şansı hakkında geçtiğimiz günlerde beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay sosyal medya üzerinden kendisine tepki gösterenlere cevap verdi.
Haberin yayılanma tarihi:26 Ocak 2018, Cuma

Geçtiğimiz hafta Süper Lig'de ilk 4 sıradaki takım arasında şampiyonluk enerjisi en düşük takımın Beşiktaş olduğunu söyleyen Güntekin Onay, kendisine tepki gösteren Siyah Beyazlı taraftarlara canlı yayında tepki gösterdi. 

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki şampiyonluk şansı hakkında geçtiğimiz günlerde beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay sosyal medya üzerinden kendisine tepki gösterenlere cevap verdi.

Beşiktaş'ın Süper Lig'de ilk 4 sıradaki takımlar arasında şampiyonluj enerjisi en düşük takım olduğunu söyleyen Güntekin Onay, bu sözlerinden dolayı çok tepki gördüğünü ve kendisine tepki gösterenlere canlı yayında çağrıda bulundu. 

"SİZE İKİ SORUM VAR:"

Güntekin Onay, beIN Sports'ta Oyun Kurucu programında "Geçen hafta şampiyonluk enerjisi en düşük takım Beşiktaş dediğimde çok ciddi tepkiler geldi. Aslında umurumda değil tepkiler. Çünkü ben doğru bildiğimi söylerim. Yine de bana tepki gösterenlere iki sorum var?

1) Beşiktaş'ın size göre kadrosu iyi mi? Bana göre Türk futbol tarihinin en zengin kadrolarından birisi. 

2) Beşiktaş'ın kadrosu için iyi değil mi? Doğru. Burada herkes hemfikir. Yani tepki gösterenler dahi bu kadronun çok iyi olduğunu düşünüyor benim gibi. Peki iyi kadro niye Başakşehir'in 6, Fenerbahçe'nin 3, Galatasaray'ın 5 puan gerisinde dördüncü. 18 haftada niye 9 maç kazanmış? Çünkü şampiyonluk enerjisi son 2 yıldaki kadar yüksek değil. Konsantrasyon ve fizik kalitenin bir bölümü Şampiyonlar Ligi'ne kaydı diyebilirsiniz. Peki bu ne anlama geliyor? Şampiyonluk enerjisi düştüğü için. Yoksa kadronun kalitesine kim bir şey diyebilir? Ben de bunu söyledim. 

Futbol Arena 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki