Guti’nin Beşiktaş Cehennemi!

Marca gazetesi, Guti’nin yaşadıklarını anlattı ve Beşiktaş dosyası hazırladı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Aralık 2018, Pazartesi

Guti'nin İşi Zor

Futbolcuların maaşlarındaki ödemelerle ilgili sıkıntılar bulunduğu belirtilerek, bu durumun oyuncularda futbol oynamaya karşı isteksizlik yarattığı vurgusu yapılarak "İlk 11 futbolcuları, paralarını sorduklarında kulüpten karşılık alamadıkları için, oynamamak için sakat numarası yaptı.

Guti, takımı başarıya taşıması için Şenol Güneş'e yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak bu gittikçe daha zor bir iş haline geliyor" 

Beşiktaş'ın ekonomik olarak işleri yoluna koyma adına son zamanlarda elindeki oyuncuları göndermeye başladığına dikkat çekilerek "Alvaro Negredo Al Nasr'a, Fabri Fulham'a, Mitrovic Club Brugge'e, Tosic Guangzhou RF'ye gitti. Ancak bu ayrılıklara karşın kulüpteki problemler devam etti. En son Pepe gitti. Kulüp artık maaşlarını ödeyemezken, Quaresma ve Adriano gibi isimler de ayrılmaya hazır görünüyor" ifadeleri kullandı.

Siyah-Beyazlıların, Liverpool'dan kiralık olarak getirdiği Loris Karius'un bu kiralık sözleşmesini sonlandırmaya yönelik de arayış içinde olduğu savunuldu. Guti'nin uzun dönemli planının Real Madrid teknik direktörü olmak olduğu, bu planın bir parçası olarak Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapmaya geldiğinin dile getirildiği yazıda, İspanyol çalıştırıcının, önemli futbolcuların maaşları ödenmediği için takımdan ayrılmaya başladıkları bir sürece denk geldiğine dikkat çekildi.

Cumhuriyet

Etiketler: Guti   Marca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki