HAK YEMEYİ SEVENLERE İNAT HAK EDENE, HAK ETTİĞİNİ TESLİM EDELİM!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2022, Pazar

Sanırım Ceyhun KAZANCI'yı Göreve Başladığı Günden Bu Yana En Çok Eleştirenlerin Başında Gelirim

Öncelikle altını çizmeliyim ki, yazdıklarımın tamamen arkasındayım. Ancak 'Sezar'ın Hakkı Sezar'a ve emek harcayanın, hakkı emekçiye. Dele ALLİ transferi, müthiş olay. Beşiktaş Sportif direktörünü canı-ı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

BAKIN BAKIN SİZE KİMİ GÖSTERECEĞİM?

Sormayı, araştırmayı seviyorum. Her Beşiktaşlı gibi, dünyanın tanıdığı ve bir dönem 100 Milyon Euro'ları gören bir yıldızın nasıl transfer edildiğini merak ettim. Ceyhun KAZANCI'nın sözleşmede Beşiktaş'ın lehine koydurduğu maddelerden / fiyat pazarlığına, oyuncunun ikna edilme sürecinden-sabırla durumun kulübün lehine çevrilmesinde ki akılcı hamleler dahil her dokunuş takdire şayan. Peki imza ve basına resim verme aşamasında, karşımıza kim çıkıyor? Elbette ki Siyah-Beyaz'ın iyi günün de her daim ön plana çıkan, sorun olduğunda bir şekilde ortadan yok olan, kendine PR ve reklam uzmanı, gelecekte BJK'nın 1 numarası olma hayalleri kuran Emre KOCADAĞ!

GERÇEKTEN ANLAYAMIYORUM

Siyasi iktidara yakın medyanın da çok sevdiği ve/veya desteklediği Emre KOCADAĞ'ın  Fikret ORMAN dönemi dahil, Ahmet Nur ÇEBİ ile birlikte basamakları hızlı hızlı tırmanarak Necip UYSAL'ı bile kıskandıracak bir performansla nasıl iktidarda kalabildiğini gerçekten anlayamıyorum. Yeri geldiğinde başkanlara, kendi sosyal medya hesabından ayar bile verdiğine şahit olduğumuz Sn. As Başkanın, yalnızca Siyah-Beyazın pozitif zamanlarında kendi ön plana atabilme yeteneği acaba Beşiktaş'ta ki geleceği için yaptığı planların hesaplanmış bir parçası olabilir mi?

MUHALEFETİMİZ KİŞİSEL DEĞİL

Ceyhun KAZANCI ile başladık, yine onunla bitirelim. Ani bir kararla sportif direktörlüğe getirilen eski menajer, Passolig müdürü ve Rizespor genel sekreterliğinden transfer edilen KAZANCI Dele ALLİ transferinde çok iyi iş çıkardı. Biz de yeri geldiğinde sıkça eleştirdiğimiz genç profesyonelin, hakkını kendisine teslim etmek istedik. Uzun lafın kısası derdimiz kişilerle değil, Beşiktaş'a verilen ve/veya verilmeyen emek-emeksizlerle. Doğru olanı alkışlayamaya devam edip, yanlış gördüklerimizin de karşısında duracağımız nice Siyah-Beyaz günlere.

Teşekkürler Ceyhun KAZANCI.

Hak Edene Saygılarımla
    Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki