Hamle Adamı Negredo!

Dün 11’de başlayan İspanyol yıldız, bu sezon sonradan oyuna girdiği maçlarda skora daha fazla katkı sağladı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mart 2018, Pazar

Süper Lig'de sonradan oyuna girdiği Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında toplam 4 asist yaparak sahanın yıldızı olan Alvaro Negredo, dün hocasından formayı kapıp ilk 11'de sahaya çıktı.

Ancak İspanyol yıldız, sahada kaldığı 74 dakika boyunca tek bir isabetli şut atamadı ve yerini yeni transfer Vagner Love'a bıraktı. Tecrübeli futbolcu bu sezon ilk 11'de başlayıp 755 dakika forma giydiği karşılaşmalarda 3 gol atıp, 1 asist yaparken, kulübeden geldiği 248 dakikada 2 kez ağları havalandırıp 5 final pası verdi.

1 GÖRÜŞ:FATİH DOĞAN: Hücum borusu!

Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi, deplasmanda Trabzonspor'u yenmek büyük kararlılık göstergesiydi. Başakşehir de yenilince Beşiktaş- G.Birliği maçı tam bir meydan okumaya dönüştü. Tribünde taraftar, sahada futbolcular "şampiyonluk için" hücum borusuyla saldırıya geçmiş gibiydi. Öyle ki dar alanda paslaşmalar, seri paslaşmalar ve sağlı- sollu ataklar G.Birliği'ni gençliğinden bezdirdi! Babel, Lens, Negredo hatta Atiba son pas ve vuruşlarda başarılı olsalar ilk yarı 2-3 farklı Beşiktaş'ın lehine bitebilirdi. Ama yapamadılar. İlk yarı G.Birliği'nin yakaladığı bir iki net pozisyon ciddi uyarıydı. Fabri, Sessegnon'un frikiğini çıkarmasa oyun ev sahibi açısından travmatik olabilirdi. İlk yarıda taktik olarak en önemli değişiklik Lens'in içeri kayıp Gökhan Gönül'ün sağdan yaptığı kaliteli bindirmelerdi ki, 1.5 yıldır Gökhan'ın böyle taktikte ilk kez önü açıldığını gördük. Quaresma'sız sağ kanatta bu fotoğrafı sonra tartışırız. Beşiktaş orta sahası Tolgay-Atiba-Talisca ile mükemmele yakın oynadı. Son haftaların en iyisi Tolgay, Talisca'ya attırdığı golle güzel oyununa başka bir boyut kazandırdı... Oyunuyla değil moral olsun diye alkışlanan Lens ve Negredo'nun yerine giren Caner ve Love sonrasında Oğuzhan elinden gelen gayreti gösterdi. Maça gelen seyircinin, hatta ekran başındakilerin futboldan keyif aldığı maçta en önemlisi Beşiktaş'ın şampiyonluk karakterini gördük.

Sabah

Etiketler: Negredo   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki