''HARİKA ÖTESİ!''

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Haziran 2023, Pazar

Beşiktaş Dün Kağıt Üzerinde Zor Bir Deplasmana Çıktı;

Ama kağıt üzerindeki zor maçı öyle bir futbolla kolaylaştırdı ki; çok rahat bir galibiyete imza atarak taraftarlarına güzel bir resital sundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; Redmond, Ghezzal, Saiss, Colley'i kadro dışına bırakıp Necip, Muleka, Welinton'u tercih etmesinin en önemli nedeni; Beşiktaş formasının büyüklüğünü göstermesiydi. Dün sahada Beşiktaş forması vardı. Yıldız oyuncuların yokluğunda Beşiktaş takım olarak harika ötesi bir performans ortaya koydu. Gedson Fernandes atılan gollerde başrolü oynarken maçın yıldızıydı. Aboubakar-Cenk uyumu müthişti. Bu adamlar sanki birbirlerinin ruh ikizi... Hele hele Cenk'in müthiş enerjisine şapkamı çıkarıyorum.

Beşiktaş Hücumda O Kadar İyiki Atağa Çıkışıyla Gol Sevinci Yaşaması Birkaç Saniye Sürüyor

Tabii ki bu hızlı gol organizasyonunda Gedson'un yanı sıra bu sezonun yıldızlarından biri olan Salih Uçan'ın da imzası var. Rosier ve Masuaku kanat uçuşlarını sağlarken dün beni çok sevindiren Muleka'nın performansı oldu. Belli ki; Şenol Güneş onu da parlatacak. Evlat Necip dün yine dört dörtlüktü. Beşiktaş 3 farklı öne geçtikten sonra Kasımpaşa'nın kıpırdanışı maça ayrı bir renk kattı. Kalesinde Mert Günok yine yıldızlaşırken tecrübeli yıldızın yediği gollerin de seyir zevki yüksekti.

Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlanırken Beşiktaş da ligin şu anda iyi takımı olma özelliğini sürdürüyor. Bu takımın şampiyon olamamasının en büyük nedeni Şenol Güneş'le sezona başlanılmamasıdır. Dünkü maçın kapanışını Atiba'nın yapması çok anlamlıydı. Cesur Yürek Atiba unutulmayacak. Heykeli mutlaka dikilmeli.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki