Harikasın Beşiktaş!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Eylül 2017, Perşembe

BEŞİKTAŞ, çok yüksek kadro kalitesinin dışında müthiş bir özgüvenle oynadı Porto deplasmanında. Dragao Stadı Avrupa’nın devleri için bile zorluk düzeyi yüksek bir yer. Ancak Şenol Güneş, içerde-dışarda rakip kim olursa olsun aynı oyun mantalitesiyle takımını oynatıyor. Bu felsefe Beşiktaş’ı başarılı kılıyor.

RAKİPTEN çekinmeden sinmeden, kompleks duymadan her yerde kazanmaya oynayan bir Beşiktaş var. Bu başarının ve oyunun mimarı Şenol Güneş.. Yıllarca Avrupa’da 1-9-1 ile skor kovalayanları gördük. Şenol Hoca Porto deplasmanında gol ve galibiyet kovalıyor. Dün gece de Porto karşısında özellikle ilk yarıda harika bir Beşiktaş izledik. Oyunun kontrolünü rakibe vermeyen Beşiktaş, yüksek oyuncu kalitesiyle 2 gol buldu. Daha fazlasını da atabilirdi. 2’nci yarı skorla ilintili olarak doğal bir baskı yedik ancak Şenol Güneş’in akılcı oyun değişiklikleriyle o baskı da kırıldı.

CANAVARLAŞIYOR!

TALISCA dün çok hareketli ve istekliydi. Cenk kuvvetli olduğu zaman canavarlaşıyor. Dün attığı muhteşem gol dışında harika işlere imza attı. Babel’i de çok faydalı ve olgun buldum. O da golünü attı ve kusursuza yakın bir maç çıkarttı. Atiba kendini bulmuş. Tosiç ve Pepe iyi bir maç çıkarttılar ve Caner hem çok akılcı oynarken enerjisini de ortaya koydu. Quaresma ilk gol dışında klasının altında kaldı.

ŞAMPİYONLAR Ligi Türkiye Ligi’nden çok farklı bir düzlem. Herkes futbol oynamak istiyor. Oyunu çirkinleştirmek yok. Faul üstüne faul yok. Sertlik yok. Durum böyle olunca da Beşiktaş yüksek oyuncu kalitesiyle ve deneyimiyle futbol oynadı ve rahat bir galibiyet aldı.Dün de yazdım. Bu takımın çok sayıda çeşitli silahı var ve goller bulacaktır diye. Gerçekten de Beşiktaş her an her şekilde gol bulabilecek bir takım. Yeter ki iyi savunma yapsın. Tebrikler Beşiktaş.. Harikaydın.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki