HATAYSPOR BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ DİOUF TRANSFERİ İÇİN KAPIYI ARALADI!

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Boupendza ve Beşiktaş ile anılan Diouf hakkında konuştu....
Haberin yayılanma tarihi:22 Nisan 2021, Perşembe

Hatayspor'un Onursel Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antalyaspor maçı öncesi çok özel açıklamalar yaptı.

Savaş, Beşiktaş'ın gündemine gelen Mame Diouf ile hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile anılan Aaron Boupendza hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Savaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"Diouf İçin Beşiktaş İle Görüşebiliriz"

Hatayspor’un Senegalli golcüsü Mame Diouf’un Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de Savaş konuştu. Lütfü Savaş, şu ifadeleri kullandı:  "Bu konuda Beşiktaş ile görüşülmedi. Beşiktaş Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden bir tanesidir. Görüşmek istiyorlarsa biz görüşebiliriz ama biz Mame Diouf’u alırken çok kaliteli bir futbolcu aldığımızı zaten biliyorduk.'' ifadelerini kullandı.

Afrika'nın En Sempatik Oyuncusu''

''Saha içinde ve saha dışında müthiş profesyonel bir insan. Gol atıyor belki ama attığı kadar da zevk alıyor. Mame Diouf gibi bir futbolcuya sahip olduğumuz için Hatay olarak çok şanslıyız. Mame Diouf takım içinde, takım dışında, teknik heyete ve arkadaşlarına pozitif sinerji veren bir kardeşimiz. Ve bizimle olmasından da çok memnunuz. Ben uzun yıllar Hatayspor’a hizmet vereceğini düşünüyorum. Çünkü saha içinde ne kadar yardımlaşan ve koşan bir adam görüyorsanız saha dışında da aynısını görürsünüz. Ben bugüne kadar negatif bir hareketini görmedim. Senegal’in değil belki bütün Afrika’daki en sempatik, en faydalı futbolcu biri olduğunu söyleyebilirim.”

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki