HEDEF 5'İKTAŞ!

Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmek için sahada...
Haberin yayılanma tarihi:22 Nisan 2019, Pazartesi

Son 4 Maçında Galip Gelen Kara Kartal Sivas’ta da 3 Puan Peşinde

Kazanarak zirveyi takibe devam etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor’la da farkı açmak amacında.

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında bugün deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmayı da kazanan Siyah-Beyazlı ekip, Sivas deplasmanında da seriyi sürdürmeye gayret edecek. Kazanarak G.Saray'ı takibe devam etmek isteyen Kartal, 1 puan gerisindeki Trabzonspor'la da farkı açmanın peşinde.

Teknik direktör Şenol Güneş, Sivasspor'a karşı kariyeri boyunca 14 kez sahaya çıktı. Bu 14 maçta Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlar 9 kez galip gelirken, 4 kez sahadan yenik ayrıldı. Şenol Güneş'in takımları, Sivasspor ile bir kez de berabere kaldı. Ayrıca Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki 25 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

KARA KARTAL'DA HAZIRLIKLAR TAMAM

Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Tam sahada taktik maçı ve şut denemeleri ile sona erdi.

Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig'de 26. kez Karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 25 lig maçında Beşiktaş 12, Sivas 8 galibiyet alırken, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 35 gole, Sivasspor 27 golle yanıt verdi.

İKİ takım arasında Sivas'ta yapılan 12 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 3'ünü Sivasspor kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti. Sivas'ta Siyah-Beyazlılar 14, kırmızı-beyazlılar ise 11 gol attı. Geçen sezon Sivas'taki maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki