Hem Yenildik Hem Ezildik Teyze Çocuğu

Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 9. haftasında, Muratbey Uşak Sportif takımına 66-64 yenildi.
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2015, Cumartesi

BEŞİKTAŞ Uşak Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya; Nate Wolters, Enes Berkay Taşkıran, Tremmell Darden, Erik Murphy, Chinemelu Elonu ilk 5’iyle başladı.
 
Maça 2 ekipte savunmada baskılı ve sert başladı. Karşılaşmadaki ilk sayılarımız Nate Wolters’ın orta mesafe isabetiyle geldi. Genç oyuncumuz Enes Taşkıran maça harika girdi ve çeyreğin başında hücumumuzu yönlendiren isim oldu. Uşak Sportif, Khem Birch-Paul Harris ikilisiyle hücum ribaundlarında etkili oldu ve boyalı alandan üretmeye çalıştı. Ekibimiz ilk çeyreğin son bölümünde  Enes Taşkıran önderliğinde tempoyu arttırdı ve bir seri yakalayarak öne fırladı. İlk çeyreği 21-13 önde tamamladık.
 
2. çeyrekteki ilk sayılarımız Lamont Hamilton’ın orta mesafe isabetiyle geldi. Siyah-beyazlılarımız savunma konsantrasyonunu bu çeyreğe de taşıdı ve Uşak Sportif’e kolay sayı izini vermedi. Çeyreğin başında Lamont Hamilton-Erik Murphy ikilisiyle etkili olarak skor ürettik. Çeyreğin ortalarına gelinirken Uşak Sportif ritmimizi bozmak için alan savunmasına döndü ve verim aldı. Ekibimizde çeyreğin son bölümünde Enes Taşkıran tekrar devreye girdi. Enes’in arka arkaya bulduğu isabetler aradaki sayı farkını korumamızı sağladı. Beşiktaş Sompo Japan soyunma odasına 37-29 önde gitti.
 
Uşak Sportif 3. çeyreğe tam sahada baskı yaparak girdi. Ekibimiz bu çeyreğe basit top kayıpları yaparak başladı. İlk sayılarımız Tremmell Darden’ın oynadığı bire bir sonrasında geldi. Rakibimiz dış atışlarla oyuna girmeye ve ritim bulmaya çalıştı. Siyah-beyazlılarımızın 3. çeyrek itibariyle de savunma direnci düşmedi. Forvetimiz Tremmell Darden isabetleri oyunu tutmamızı sağladı. Çeyreğin son bölümünde rakibimiz Şahin Ekmen-Mesut Ademoğlu ikilisini buldu ve 3 sayılık isabetlerle farkı eritti. Ekibimiz 3. Çeyreği 54-49 önde tamamladı.
 
Uşak Sportif 4. çeyreğe oldukça agresif girdi. Final periyodundaki ilk sayılarımız Lamont Hamilton’ın orta mesafe isabetiyle geldi. Çeyreğin başında 2 ekipte hücumda üretmekte zorlandı ve basit top kayıpları yaptı. Rakibimiz gardı Giordan Watson ile tempoyu arttırmayı ve ritim bulmaya çalıştı. Siyah-beyazlılarımız ise savunmada Elonu-Lamont Hamilton ikilisiyle boyalı alanı kararttı. Maçın son bölümünde kıyasıya bir oyun vardı. Mücadele son topa kadar devam etti. Uşak Sportif maçın son topunda Giordan Watson ile sayıyı buldu. Rakibimiz maçı 66-64 kazandı.
 
Beşiktaş'ta; Nate Wolters 6 sayı, 10 ribaund, 8 asistle, Tremmell Darden 14 sayı, 3 ribaundla, Lamont Hamilton 10 sayı, 7 ribaundla, Chinemelu Elonu 8 sayı, 9 ribaundla, Enes Taşkıran ise 12 sayı, 5 asistle oynadı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki