Hesap-Kitap Ankara!

Beşiktaş'ın 4.'lükten Osmanlı'nın potadan uzaklaşma mücadelesi vereceği yarınki maç için, Siyah-Beyazlı futbolcular hata istemiyor...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2018, Cumartesi

Olaylı F.Bahçe derbisi ve ligdeki G.Saray yenilgisiyle oldukça sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Kayseri galibiyetiyle rahat bir nefes alırken takımda hedef Osmanlı deplasmanından da 3 puanla dönmek.

Şu an ligde 4. sırada bulunan ancak zor olmasına karşın matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden Kartal, ligde kalma savaşı veren rakibi önünde kaza yaşamak istemiyor. 

SİYAH-Beyazlı futbolcular kendi aralarında maçla ilgili yaptıkları değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Osmanlıspor da bizim gibi hesap içinde. Onlar da kendi maçlarını kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekliyor. Ligde kalıp kalmayacakları üstlerinde bulunan rakiplerin alacakları sonuçlara bağlı.

‘KENDİMİZE BAKALIM’ 

BİZİM de 3. şampiyonluğu yaşayıp yaşamayacağımız, tekrar Şampiyonlar Ligi’nde yer alıp alamayacağımız şu kendi elimizde değil. Kalan 2 haftada 6 puan alalım ve ligde nasıl bir tablo oluşacağına bakalım.

BU nedenle iki taraf için de çok önemli bir mücadele olacak. Ancak Osmanlı’nın düşüp düşmeme ihtimaline değil, kendi ihtimallerimize konsantre olmamız gerekiyor. Bu nedenle elimizden gelenin en iyisini yapalım ve kazanarak İstanbul’a dönelim.”

Erdal CÖMERT / Vatan

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki