Hesap Kitap Devri Bitti

Siyah-beyazlılarda kalan 4 maç için puan hesabı yapmak yasaklandı. Zirve yarışında artık puan durumuna bakmayacak olan Şenol Güneş ve öğrencileri yalnızca sıradaki maçtan galibiyet çıkarmaya odaklanacak.
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2016, Perşembe

ŞAMPİYONLUK için F.Bahçe ile girdiği yarıştan galip ayrılmak isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler son dönemde takımla daha çok zaman geçirip oyuncuların üzerindeki baskıyı azaltmaya çalışıyor. 
 
SON olarak Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalıp ezeli rakibiyle arasındaki 5 puanlık farkın 3’e inmesine engel olamayan siyah-beyazlılar, kalan 4 haftada kayıp yaşamak istemiyor. Akhisar maçında kaybedilen 2 puana rağmen halen yarışta 1 kez berabere kalma kredisi olan siyah-beyazlılarda, buna rağmen kalan 4 maç için puan hesabı yapmak yasaklandı. 
 
BEŞİKTAŞ’TA teknik heyet ve futbolcular sadece ve sadece cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçını düşünüyor. Sarı-kırmızılı takımla Vodafone Arena’da oynayacağı maçtan 3 puan çıkarmaya kilitlenen siyah-beyazlılar, sonraki haftalarda da F.Bahçe’nin alacağı sonuçlara bakmayacak ve puan durumuna göre strateji belirlemeyecek. 
 
NE 4’TE 4 NE DE 10 PUAN
 
LİGİN kalan 4 haftasında maç maç düşünecek olan teknik direktör Şenol Güneş ve öğrencileri sadece sıradaki karşılaşmadan galibiyet çıkarmaya odaklanacak. Kalan tüm maçlarını kazanması ya da 10 puan toplaması durumunda ezeli rakibi F.Bahçe’nin alacağı sonuçlar ne olursa olsun ipi göğüsleyecek olan Kartal, 4’te 4 yapmak ya da sezonu 3 galibiyet, 1 beraberlikle tamamlamak hedefiyle değil, yalnızca sıradaki maçı kazanmak amacıyla hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

Erdal Cömert/ Vatan
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki