''Hesap Kitap Yapmayın''

Şenol Güneş "Sizlerden tek arzum önümüzdeki 90 dakikayı düşünmeniz. Geçmiş ve gelecek sizi ilgilendirmesin. Hesap kitap yapmak sizin işiniz değil. Bırakın istatistikleri başkaları hesaplasın"
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2016, Pazar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün oynayacakları kritik Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularına, Nevzat Demir Tesisleri'nde net mesajlar verdi. Şampiyonluk yolunda en önemli rakipleri olan Fenerbahçe'nin, Antalya deplasmanında üç puan bırakmasının ardından oyuncularını idman öncesi etrafında toplayan tecrübeli çalıştırıcı, "Yarın (bugün) çok önemli bir maça çıkacağız. Hesapkitap yapmak sizin işiniz değil. Bunlara kafa yormayın. Sizlerden tek isteğim sadece önünüzdeki 90 dakikayı düşünmeniz ve buna konsantre olmanız. Her maça kazanmak için çıkıyorsunuz. Geçmiş, gelecek sizi ilgilendirmesin, her maçı kazanarak yürürsek kafamız daha rahat olur. Bırakın istatistikleri başkaları hesaplasın, biz sadece işimize bakalım" diye konuştu.

SADECE ALEXİS!

Devre arasında kadrosunu Boyko, Alexis ve Marcelo ile güçlendiren Beşiktaş'ta gözler Şenol Güneş'in çıkaracağı 11'e çevrildi. Herkes Güneş'in yeni isimleri seyirci ile tanıştırmasını beklerken, tecrübeli hocanın bu oyuncuların içinde sadece Alexis'e 11'de forma vereceği öğrenildi. Öte yandan Şenol Güneş, Tolga Zengin'in kupa maçındaki performansı nedeniyle Boyko'yu yedek oturtacak.

41 GÜN SONRA SÜPER LİG'DE PERDEYİ AÇIYOR

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ikinci yarısındaki ilk iki maçı (Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor) yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Beşiktaş, 41 gün sonra kendi taraftarı önünde sahne alacak. Ocak ayını lig maçı yapmadan geçiren siyah-beyazlılar, söz konusu dönemde 5 resmi maçını ise Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki