Hey Gidi Beşiktaş!

Malmö karşısında, tur için beraberlik yeterli olacaktı.
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2018, Cuma

Sadece maçın başında saman alevi gibi parlayıp sönen bir Beşiktaş vardı.

İsveç ekibi Antonsson’un golüyle Vodafone Park’ı sessizliğe gömdü

65'te Quaresma kırmızı kartla oyundan atılırken, Larin'in 90+3'te direk engeline takılması Siyah-Beyazlılar adına büyük şanssızlıktı

Dk. 51 Antonsson 0-1

Rosenberg'in orta sahadan savunma arkasına gönderdiği pasa sağ çaprazda hareketlenen Marcus Antonsson, yerden şutunu çekti. Top Karius'un sağından ağlarla buluştu.

1990-91 sezonundan bu yana Malmö ile 6. kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, 4. mağlubiyetini aldı. Siyah-beyazlı ekip, 1 kez kazanırken, 1 maç da berabere bitti.

KARTAL'IN YUVASI YIKILDI

Daha önceki sezonlarda sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş, bu sezon Vodafone Park'ta 4. yenilgisini tattı. Siyahbeyazlı ekip, Süper Lig'de Antalya ve Sivas, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Genk ve Malmö'ye evinde mağlup oldu. Öte yandan Kara Kartal, 2014'te oynanan Arsenal maçından bu yana ilk kez Avrupa'da sahasında gol atamadı.

KADER ANI

Maçın 9. dakikasında Dorukhan'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Necip Uysal'ın çektiği şut yan direğe çarpıp Vagner Love'ın önünde kaldı. Altıpas içindeki Love vuruşunu yaptı. Top bu kez Nielsen'den sekip, üst direğe çarptı. Maçın kırılma anı ise 90+3'te yaşandı. Bu kez direk engeline takılan isim Larin oldu. Kanadalı yıldız, pozisyon sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

SIFIRCILARA ISLIKLI TEPKİ

ŞENOL Güneş, Malmö maçında da kayıpları oynayan Oğuzhan'a 60 dakika tahammül etti. Yıldız futbolcu, sahada kaldığı süre içinde ne şut atabildi ne kilit pas verebildi ne de orta açabildi. Savunmaya da katkı sağlayamayan yıldız futbolcu, üç kritik top kaybı yaptı. Oğuzhan, kötü performansının ardından bu sezon birçok maçta olduğu gibi yine tribünler tarafından ıslıklandı. Oğuzhan gibi Love da oyundan çıkarken tepki gördü. Brezilyalı, mücadeleyi sıfır isabetli şutla tamamladı. Islıklardan nasibini alan bir diğer futbolcu Mustafa Pektemek oldu.

Sabah

Etiketler: Malmö   UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki