HEYKELİ DİKİLESİ ATİBA'YI KİM LİSTEYE ALMADI?

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2020, Cuma

Kulübümüzün bir üyesi olarak, 2019-2020 sezonu ilk yarı analizi yapmak istedim affınıza sığınarak.

Sorgulamak, eleştirmek, takdir etmek faydalı olmak amacıyla. Bu dönem de, birde seçim yaşadık camiamızda. Yeni yönetime başarılar dilerim. Şimdilik, icraatları için zaman yönetimin hakkı.

Bu Seneki Kadro Yapılanması Çok İlginç

Bu kadroyu planlayan kişilerin oyuncu tercihleri, maçlar oynandıkça gösterdi ki yetersiz. Tylor Boyd-Diaby-Rebocho gibi. Bizim, camia olarak hedeflerimizin ne çapta olduğu da merakımı cezbediyor. Hedefimiz, Ziraat Türkiye kupasını almak mı sadece? Hoş bu kadro ile oda zor görünüyor.

Bir Sorum Var?

Bir türlü anlam veremediğim, heykeli dikilmesi polemiğe açılan yıllardır çizgisini bozmayan başarılı oyuncumuz Atiba’nın UEFA ligi kadro listemize kim yazmadı? Oyuncumuz heykeli dikilecek kadar başarılı ise, bu listede nasıl olmaz? Bu listeye koymadığın bir oyuncunun heykeli dikilmesi nasıl olur? Tabi ardından da ‘Atiba kadro da olsaydı, Avrupa’da daha başarılı olabilir miydik?’ sorusunu ekleyip cevabı ve sorumluları sizlere ‘Havale Ediyorum.’

Davam Beşiktaş

Bilen biliyordur ama duyanlar duymayanlara anlatsın diyerek, 3 yıldır BJK Tüzüğünde yer alan 47J Maddesinin insan haklarına aykırı ve camiaya faydasız olduğunu savunmak adına Hukuk mücadelesi vermeye gayret ediyorum. Destek veren tüm dostlara, sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

Zira ‘Kınama’ cezası verilipte, bir insanın 5 yıl BJK’nın hiçbir yerinde ‘YÖNETİCİ’ olamamasını hiç kimse bana izah edemez. Yanlış anlamaya meal vermemek için altını çizeyim, benim aldığım bir ceza söz konusu değil. Rahmet Onursal Başkanın ‘Beşiktaş'ı Üzmesinler’ söyleminden yola çıkarak ‘Beşiktaşlıları Üzenlerin’ haklarını korumak için gayret gösteriyorum.

Bu aralar belki de en fazla ‘Aile’ olmamız gereken dönemlerden yaşıyoruz.

Beşiktaş Benim Ailem...

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki