Heynckes'ten Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklama!

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:10 Şubat 2018, Cumartesi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın, Alman devi Bayern Münih'le karşılaşacağı son 16 turu maçı öncesinde, rakip takım teknik direktörü Jupp Heynckes, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şampiyonlar Ligi'nin kendileri için olan önemine vurgu yapan kurt çalıştırıcı, ''Katar'daki hazırlık kampının ardından oldukça geliştiğimizi düşünüyorum. Bazı konularda mükemmele yakınız. Ancak bu bize verilmiş bir şey değil. Çok çalışarak bu noktalara geldi. Takım aç. Bazı futbolcular Şampiyonlar Ligi'ni hiç kazanmamış. Çok önemli bir hedef bizim için'' dedi.

Takımda Neuer dışında sakat oyuncu bulunmadığını belirten Heynckes, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl bir taktik plan sergileyecekleri konusunda ise, ''Birçok faktör var. Futbolda uzun süreli planlar yapamazsınız. Zorlu maçların üstesinden gelecek bir taktik belirlemelisiniz. Büyük takımlarda bazen 18. oyuncu bile bir anda ilk 11'de olabilir. Bu oyuncular arasında performans farkı olmamalı'' cevabını verdi. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki